2777
2789

دیشب گفتم که شوهرم قهر کرده پیاما هم گذاشتم

منم صبح قهر کردم ارایشگاه نرفتم

مادر شوهرم زنگ زد من جواب ندادم زنگ زد ملمانم گفت چرا نیومده 

ملمانم گفت حالش بده

مادر شوهرم هم قسم و آیه که بگو چیشده مامانمم گفته بود که بحثشون شده

مادر شوهرم رنگ زد.گفتم مادر جون بحث به کنار برگشته میگه بمیرم بعدم جواب پیامم رپ اصلا نداده اونم گفت غلط کرده بهش نگو من خبر دارم منم نمیگم ولی پاشو برو ارایشگاه

گفت کلاسش تموم شد زنگ زد بهت جواب نده تا زنگ بزنه خودم بگم حالت بد یوده بیمارستان بودی  نتونستی بری ارایشگاه

دیگه نامزدم زنگ زد جواب ندادم زنگ زد مادرش بعد مادرشوهرم زنگ زد گفت جواب بده. بهش گفتم که حالت بد بوده نرفتی و چیزیم به ما نگفتی

ذیگه زنگ رد خودش جواب دادم

دیگه گفتم نرفتم ارایشگاه اون چه رفتاری نگرانم کردب چرا بهم میگی تاثیر پذیر ناراحتم حالم بده. میگفت واقعا ناراحت شدی؟دروغ نگو 

گفتم من اینم  اگه نمیخوای منو بگو نه و برو دیر نشده هنوز

جواب نداشت برای کاراش فقط آخرش گفتم ناراحتم و ابنا همش هم بغض بود و گفت نمیتونم حرف بزنم قطع کرد

انقدر اعصابم خورد شد چند دقیقه بعد زنگ زدم گفتم ناراحت نباش و ... گذشته دیگه

دیکه مامانم زنگ زد باهاش حذف زد حالش خوب شد

خودش زنگ زد منت کشی

فهمیدم من خیلی آدم منطقی هستم و اون احساسیییییی 

فردا هم عقدمون وای قبلش گلی جنگیدیم و هیچ ذوق خاصی ندارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست میشه فقط برو حتما پیش مشاور و اگر هی ناراحتی میخواد بکنه کلا وقتی دیدی تو فاز رفته جوابشو نده

منم قبل از عقد

قبل از عروسی

بعد از بچه اار شدن با همسرم بحثم شد

بهش میگم یه لحظه خاص با خاطره خوب من ندارم

چه اصراريه عقد كنيد

وقتي مشكل داريد

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
کاش برعکس بود مرد منطقی باشه بهتر سوهر احساسی رپانیت میکنه. همش قهر میکنه زود جوگیر میشه زود سرد میش ...

اکروز از تعجب شاه در آوردم حرف بدی نزدم اما بغض کرده بود به جای جواب دادن نمیتونه حرف بزنه خوب اعتماد به نفسش پایینه

درست میشه فقط برو حتما پیش مشاور و اگر هی ناراحتی میخواد بکنه کلا وقتی دیدی تو فاز رفته جوابشو ندهمن ...

وافعال خیلی بده تو مواقف شیرین همه چی له خاطر چیز الکی تلخ بشه

از الان همه چیو به بزرگترا بگی که نمیشه یه عمر میخوای زندگی کنی خودتون باید مشکلاتتون رو حل کنین

نمیخواستم بگم مامانم هم خبر نداشت تا صبح که دیگه گفت بگو چه مرگته گفتم بحثمون شده 

مادر شوهرم هم دقیق بهش نگفتم ماجرارو فقط گفتم گفته بمیرم از دیشبم جوابمو نداده هنوزم جواب نداده 

نمیتونم بت خودش حرف بزنم حرف نمیزنه خوب نمیتونه روانی میشم

اکروز از تعجب شاه در آوردم حرف بدی نزدم اما بغض کرده بود به جای جواب دادن نمیتونه حرف بزنه خوب اعتما ...

ناراحت نشی عزیزم ولی کاش انقد زود عقد نکنی  مرد ک صبور نباشه منطقی نباشه نمیشه بهش تکیه کرد..  برعکس همیشه باید حواست باشه هی ناراحت نشه قهر نکنه

شوهر خودمم اخساسی سریع جوش میاره سریع جوگیر میشه زود قهر میکنه مث بچها 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
ناراحت نشی عزیزم ولی کاش انقد زود عقد نکنی مرد ک صبور نباشه منطقی نباشه نمیشه بهش تکیه کرد.. برعکس ...

دقیقا اینم مثل بچه ها حس میکنم من 26 سالمه اون 19 سالش 

ازدواج خیلی سخته حالم حالم واقعا

2810