2777
2789
همه این جوری نیستن بیشتر یاسوجی ها اینجورین

اها خوب لرن 

شاید رسمشون اینجوره 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
شاید ثواب باسه

نه عزیزم این چه حرفیه اصلا ثواب نداره هیچ عذابه برای فرد فوت شده 

میدونم این رسم فکر کنم لرها و بختیاری‌ها باشه 

اما باید آگاه بشن که اصل قضیه چیه و برای آرامش روح متوفی فقط باید قرآن و فاتحه خوند و تا جای ممکن باید سعی کنن جیغ نکشن خانواده اش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونجا که بالاشهر این خز بازیا چیه 😂😂😂

بنظرم شما اصلا گردنشون نگیر😁😂

یادتونه یکی قبلا تاپیک زد تو شهرمون ینفر فوت شده من حیاطمو شستم حیاط قالی پهن کردم بعد جیغ زدم همسایه ها فکر کردن دیوونه شدم ،،فک کنم فامیل اسی اینا بودن

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
بنظرم شما اصلا گردنشون نگیر😁😂یادتونه یکی قبلا تاپیک زد تو شهرمون ینفر فوت شده من حیاطمو شستم حیاط ...

😂😂😂😂وا ملت چه کار که نمیکنن 

ما از اولم گردن نمیگرفتیم 🤪🤪

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
مادرش هم در رو بسته بود🤣

خوب کرده 

چه معنی میده این موقع شب 😂😂

خوب پس برو بگیر بخواب 

دقیقا عموی من فوت شد زنعموم خیلیی بی قرار بود همش گریه میکرد عموم رفت تو خواب اطرافیان و گفت بهش بگ ...

دقیقا همینه خیلی از افراد فوت شده از طریق خواب عزیزشون درخواست میکنن که گریه نکنین 

مستند زندگی پس از زندگی کسایی که مردن و دوباره برگشتن خیلیا رو میاره که میگن از بیقراری خانواده ام زجر کشیدم 

همه این جوری نیستن بیشتر یاسوجی ها اینجورین

دلیل من ازاینکه پرسیدم کجایی هستی این بود که انتظار داشتم بگی یاسوجی هستی پس یاسوجی هستی رفتی شیراز برا زندگی

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...