2777
2789
عنوان

امشب اقدام داشتم بعدش نشستم خودمو

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 32 پست
نیم ساعت بسه دیگه برو بشور اون دیگه رسیده ب رحم همون جلو نیس ک

بعد من از ترس اینکه ببخشید یکم ریخته بود روی بدنم ۴تا بی بی زدم تا امروز 😔😔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا که شرم آور هست اینجا که پر مرد هست بیای بگی نیم ساعت پیش رابطه داشتی و هنوز روی بدنت هست بجای ...

اینجا سایت خبرگزاری نیست سایت بارداری وبچه داریه این سوالات همینجا پرسیده میشه 

واقعاااا؟😂😂

آره دوتا دارم دقیقا هردو خداخواسته بودن الان یکیش کنارم خوابه یکیشم پایین پام خوابه خدا دامنتو سبز کنه به حق علی انشاالله🤲🤲

واقعا که شرم آور هست اینجا که پر مرد هست بیای بگی نیم ساعت پیش رابطه داشتی و هنوز روی بدنت هست بجای ...

مرداباید خجالت بکشن که میان تو این سایت بابا کی میخواین درک نید سایت بارداریه خب پس سوالهامون رو کجا بپرسیم یاد فیلم دخترها فریاد نمیزنند میوفتیم  

واقعن که حیا نداره

خجالت بکشین انقدر راحت ب کسی بی دلیل توهین نکنین مگه چ اشتباهی کرده؟ توی سایت اقدام و بارداری سوال پرسیده الان مشکلش کجاست ک انگ بی حیایی بهش میزنین؟

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
خجالت بکشین انقدر راحت ب کسی بی دلیل توهین نکنین مگه چ اشتباهی کرده؟ توی سایت اقدام و بارداری سوال پ ...

والا اینا از اون بالا دستیام بدترن کلا مردم ایران زن ومردم نداره دوست دارن زن درپستو پنهان باشه لال باشه کر باشه

والا اینا از اون بالا دستیام بدترن کلا مردم ایران زن ومردم نداره دوست دارن زن درپستو پنهان باشه لال ...

اینجور زنا همیشه خودشونو میندازن زیر پای مردا 

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
تو کاسه لیس اون نباش

وا🙄🙄چتونه شما خب اومده از تجربه دیگران استفاده کنه شرم برا اون مرد که میاد داخل سایتی که میدونه مختص خانمهاست