2777
2789
عنوان

مادرشوهری که سرسام آوردم از دستش

250 بازدید | 5 پست

من حسابی سردرد گرفتم از شدت ناراحتی اومر گفتچی شده گفتم سردرد دارم گفت چزا گفتم شنیدم پشت سرم صحبت میکردین گفت نه بخدا اشتباه متوجه شدی گفتم من که کاز میکنم از درسم زدم فردا کلاس دارم موندم اینجا بعد قرار نیسن پشت سرمم حرف بزنید میگفتید مهمون دارید چرا نگفتید 

من خونه مامان خودم انقرز کار نمیکنم اینجا انقدب کاز میکحم باید حرفم بشنوم بعد دستپاچه شده بود دیگع حرفی نرلشت بگه فورق رفت گذاشت کف دست پدرشوهزم شوهرم اومر از سرکار نمیدوتست از ترسش چیکاز کنه ۱۸۰درجه اخلاقش مهربون شده بود نگید چزا اینجوزیگفتی بهش واقعا دلم ازش خونه تامیک هام رو میتونید بخونید چقدر این زن دخالت میکنه عین کلفت شخصیش منو میبینه بنظرتونه چیکار کنم این مدت که این موضوع پیش اومره؟ نرم خونشون دقیق چیکار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترجیحا نرو خونشون وقتی هم میری با سیاست یه طور رفتار  کن که تو مهمون هستی و به خودش اجازه نده ازت کار بکشه

اگه بلدی میتونی وانمود کنی که کمک میکنی ولی در واقع کار خاصی نمیکنی که اینم باز خودش یه سیاسته

اگه هم سیاست داشتن برات سخته باید رک بهش بگی و هیچوقت کمک نکنی دیگه خط و نشون درواقع تعیین کنی که در این صورت آدم بده ی قضیه میشی 

2805
ترجیحا نرو خونشون وقتی هم میری با سیاست یه طور رفتار کن که تو مهمون هستی و به خودش اجازه نده ازت کا ...

شوهرم میگه بیا بخاطر من و این حرفا من نیازایی دارم و... 

اینم بگم شوهرم منو هیجا نمیره تنها جایی که میرم خونه مادرشوهرمه خییییلی تلاش واسه حل این موضوع کردم درست بشو نیست