2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر رفتن بله یا خیر⁉

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 20 پست
بخداهم همینههههمن خیلییییی زود ارتباط میگیرم بعد فکرکن برم خونشون هی من گرم بگیرم اونا سرد برخورد کن ...

اعتدال رعایت کن نه زیاد برو‌ نه اینکه اصلا نری اگه فاصله شهراتون خیلی نیست دو هفته یک بار پنج شنبه ظهر برو جمعه شب برگرد هم زیاد نموندی که اذیت سی هم به اونا احترام گذاشتی که رفتی

اعتدال رعایت کن نه زیاد برو‌ نه اینکه اصلا نری اگه فاصله شهراتون خیلی نیست دو هفته یک بار پنج شنبه ظ ...

نه فاصله زیاده حدودا10ساعت راهههه

نمیدونم واقعااا

نرم فکرمیکنن خودمو میگیرم برم هم اذیت میشم

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فاصله زیاده حدودا10ساعت راههههنمیدونم واقعااانرم فکرمیکنن خودمو میگیرم برم هم اذیت میشم

ده ساعت راه خیریه نهایت دو سه ماه یک بار یک هفته برو که با آداب و رسوم و خصوصیت هاشون آشنا بشی چون هرچی شناختن بیشتر باشه بعداً می‌دونی که چطور رفتار کنی 

شاید هم زیاد درونگرا نباشن مادرشوهر من با کسی رفت و آمد اصلا نداره برعکس خودم اما داخل خونه اوکی هست نمیشه قضاوت کرد همینطور

ده ساعت راه خیریه نهایت دو سه ماه یک بار یک هفته برو که با آداب و رسوم و خصوصیت هاشون آشنا بشی چون ه ...

درسته واقعاااا امیدوارم ب مشکل نخوریم

مرسی عزیزمم بابت نظرت

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

درسته واقعابله عروس دارن چیجوری متوجه بشم؟

از نامزدت بپرس

بگو زن برادرت می موند خونتون

نامزدی چطور میومد و ...

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

از نامزدت بپرسبگو زن برادرت می موند خونتوننامزدی چطور میومد و ...

راست میگیاا 

امشب میپرسم