2777
2789
عنوان

داستان برای بچم چی بگم

57 بازدید | 9 پست

سلام وقت همگی بخیر پسر 4ساله ای دارم که عاشق قصه است همیشه ظهر و شبا من و مجبور میکنه تا براش داستان تعریف کنم تا بخوابه.منم واقعا خسته شدم.یکروز این داستان را برای دوستم تعریف کردم بهم گفت خوب چرا از داستان صوتی استفاده نمیکنی اینجوری هم خودت کنار فرزندت میتونی دراز بکشی و با گوشی یا تبلت براش داستان تعریف کنی.گفت یک اپ لایف لندز خیلی تو این زمینه کامله. منم گفتم نصبش کنم ببینم چطوره. شما تا حالا از این اپ استفاده کردید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

یکی از آشناهامون یک کتاب حسنی داشت که مثلش پیدا نکردم. در عوض رفتم چندتا خریدم که چندان هم نچسبید. باز راضی نشدم و خودم کتاب نوشتم که این یکی از جلدهاشه:

زندگی بدون نهنگ ممکن نیست (اینهنگ)

کتاب حسنی که میگم با بقیه فرق داشت، مجموعه شعر با وقار خانم بخشی بود که در تعداد محدود و فقط سه نوبت چاپ شده؛ یعنی الان نایابه و اگر کسی داره خوشحال میشم ازش بخرم.

کتاب دریای کوچک حسنی رو یادمه که تویش نوشته بود: چه خوب شد خوشمون شد /دریای خودمون شد

دیگه این همینطوری پر از شعر بود که من ازش خاطره زیاد دارم و همون موقع و الانش حاضرم بخرم 

زندگی بدون نهنگ ممکن نیست (اینهنگ)