2777
2789
عنوان

نامزدم عصبی شد و خیلی بد باهام صحبت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقایون موقعه ای که استرس و‌مشغله کازی دارن میان سراغ این کار تا روح و روانشون اروم بشهبهش نگو منو بر ...

بعد از اینکه کار تموم شد گفتم نمیدونم چرا اینطوری کرد

الانم میترسم تموم کنه همه چیو

ومرگ‌زیباترین‌خاموشیِ‌جهان‌است
خب ببین ب قول خودش میگه بغلت هم که میکنم دیگه نمیتونم نخام

خب چه ربطی داره بعد از اینکه از گردش برگشتین برید خونه نه اینکه از خونه خودتون منتقل شی به تخت خوابش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خب دیگه باهاش صبحت نکن نه اینکه قهر باشیا فقط پیام نده پیامم داد جوابشو بده اما مث همیشه نه سعی کن ص ...

میترسم پیام ندم

اونم نده و تموم بشه همه چی

ومرگ‌زیباترین‌خاموشیِ‌جهان‌است
بعد از اینکه کار تموم شد گفتم نمیدونم چرا اینطوری کردالانم میترسم تموم کنه همه چیو

چقدر ساده و ترسویی سکه دونه ای ۵۰تومنه اون باید ترس از دست دادنتو داشته باشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اون براش مهم نیست سکه و این چیزا🥲

انقدر ترسو نباش خواهشا همینطوری رفتار کردی که محلت نمیده معلومه بچه ای