2777
2789
عنوان

دوست صمیمیم بخاطر ی پسر رابطش باهام تموم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 64 پست

کو.ن لق جفتشون 

دوست هول منم‌ تا پسر میدید از این رو به اون رو میشد یه مرتبه هم عجیب باهام بحث و دعوا کرد سر پارتنرش

الان هم با پسره کات کرده هم‌رفیقشو که من باشم از دست داده

تو دانشگاه با بقیه دوستم‌ میگم میخندم‌ دوست سابقم تنها میاد و میره 

یکی دوبارم‌ پیام داد که کلا جوابشم ندادم حتی

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان هنوز تو شوکم چرا محمد هنوز با نگینه؟؟؟؟ ینی بخاطر نیاز جنسیش؟اون که دنبال دختر خوب و خانواده دا ...

برو بابا به درک که کات کردن وقت ما رو گرفتی با این داستان چرند خاله زنکیت

ولی شمام که از چتاتون اسکیرین داشتی معموله خوب مارموزی ها 🤣🤣 

الانم ک عکس اونارو میزاری ابروشونو میبری نمیگی شاید اشناهاشون ببینن 

حرفای اونارم باید شنید با این اوصاف 

2805

جفتشون خوش چهرن.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

این نگینه

چشم ابروی قشنگی دارع

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
برو بابا به درک که کات کردن وقت ما رو گرفتی با این داستان چرند خاله زنکیت

داستانش خاله زنکی نیست دو تا رفاقت چند ساله فقط به خاطر دو رویی یه دختر بهم خورده. 

همین دو رو بودنها گاهی به خونریزی ختم میشه. 

چه چیزی ارزش داره که ادم یه رفیق خوبو از دست بده!

پسره کو؟

ولی شمام که از چتاتون اسکیرین داشتی معموله خوب مارموزی ها 🤣🤣 الانم ک عکس اونارو میزاری ابروشونو می ...

میدونی عزیزم دوست پسرم همش از نگین تعریف میکرد که آره اون بسازه فلانه من چندبار چتش و نشون دادم گفتم آقا به پیر به پیغمبر این جلو من چیز دیگه ای میگه 

اصن یجوری مریم مقدس بازی در میاورد هیچکسس باورش نمیشد 

داستانش خاله زنکی نیست دو تا رفاقت چند ساله فقط به خاطر دو رویی یه دختر بهم خورده. همین دو رو بودنه ...

من کلی غم و غصه و ناراحتی کشیدم اونوقت میگه خاله رنگی 

میبینی؟؟؟

حتما باید تاپیک بزنم مادرشوهرم فلان کرد خواهر شوهرم بهمان کرد

2810