2777
2789

دوستی من و نگین از پنج سال پیش شروع شد، به حدی وابسته شدیم که هرروز زنگ می‌زدیم و گزارش ثانیه به ثانیه اتفاقات روزمون و می‌دادیم .تو غم و شادی مثل دو‌ تا خواهر کنار هم بودیم.

خلاصه‌ جونم براتون بگه  ماجرا دقیقا از چند ماه پیش شروع شد که من با ی آقایی آشنا شدم بعد دو ماه بهم گفت ی دوست صمیمی داره (محمد) بیا این دوتا رو برای هم اوکی کنیم.‌..

من به شدت مخالفت کردم  چون نگین ۲۲ سالش بود ولی محمد ۳۷ سالش. دوست پسرم هرروز  اصرار اصرار اصرار ،منم دیگه به شددددت کلافه شده بودم به نگین گفتم تو با محمد چند روز صحبت کن بعدش بگو‌ نه.

(این و بگم که برای نگین وضع مالی خیلییی مهم تر از سن و سال بود پسر پولدار و به پسر خوش قیافه و تحصیل‌کرده ترجیح میداد)

محمد هم شغل خوبی داشت و ی ماشین هشتصد میلیونی زیر پاش بود ،از نظر ظاهری چهره نگین متوسط بود مژه های بلند و چشم درشتی داشت تنها نقطه منفی چهرش دماغش بود که قوز داشت و سر همین محمد ازش سرتر بود

از نظر شرایطی محمد تو ی خانواده مرفه بزرگ شده بود نسبتا وضع مالی خوبی داشتن و یکی مشابه خودش میخواست اما نگین از ی خانواده ضعیف بود

من همیشه لول دوستم و میبردم بالا و از تحصیلاتش و از خانوم بودنش تعریف میکردم

ادامه داره....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

با اصرارهای من نگین قبول کرد ی چند روزی با محمد صحبت کنه ، تا اینکه دیت اول تصمیم میگیرن برن کافه و همدیگرو ببینن.

از اونجایی که محمد دک و پزی بود و مدام تاکید میکرد که براش مارک بودن لباس مهمه نگین به شدت استرس داشت،روز قرار رفت خونه خواهرش لباس و کیف و لوازم آرایش گرفت تا با شرایط بهتری بره سرقرار.

من اون روز خیلی نگران نگین بودم،خب محمد و که نمی‌شناختم زنگ‌‌ زدم ببینم حال نگین خوبه یا ن . ولی حتی یک بارم جواب تلفن من و نداد!!!!!  

از ساعت ۳ غیب شد تا ساعت ۷ و من این تایم چندباری تماس گرفتم ،

بعدا که اومد خونه فقط گفت ببخش ندیدم زنگ زدی 

( این رفتار و سر دوست پسر قبلیش هم تکرار کرده بود به خانوادش گفته بود با من میره بیرون منم زنگ‌ زدم ببینم رسیده یا ن ولی جواب نداد )

کلا این حرکتش که پسر میدید و همه چیو فراموش میکرد به شدت رو مغز من بود

خلاصه که اومد خونه و برام تعریف کرد وای قدش کوتاه بود وای نگاهش هیز بود چشماش مدام رو سینه هام بود ، بهم گفت نگاهش به دخترای پشت سری من بود ، خسیس بود چون من ی شِیک سفارش دادم یکم بیشتر نخوردم و وقتی بلند شدم بهم گفت اگه نمیخوردی چرا سفارش دادی!!!!!!

مشکل دقیقا اینجا بود سه ماه تموم راجبش به من اینارو می‌گفت ولی جلوی اون آدم رفتارش عالی بود 

به حدی که محمد به دوست پسر من می‌گفت پارتنر من خیلی بهتر از مال توعع اخلاقش حرف ندارع ما اصلا دعوا نداریم و فلان😐

این ما بین محمد واسع نگین شرط گذاشت اگه میخوای با هم ازدواج کنیم باید دماغت عمل کنی ،دندونات کامپوزیت کنی ، غبغبتم برداری ،آیفون بخری چون خانوادم بعد این همه سال ازم توقع دارن ی زن بی عیب بگیرم

نگین باز شروع کرد پیش من بدش و گفتن اگه من اینکارا رو بکنم دیگه این اوسکول و می‌خوام چیکار ،مگه مرض دارم برم زن این پیر خرفت بشم،

ینی هرروز کارم این بود حرف هاش و بشنوم تو دلم میگفتم خدایا این چه گوهی بود که من خوردم واسطه شدم

کم کم بیرون رفتن هاشون بیشتر شد و کارشون به جاهای خلوت و چیزای دیگه کشید که من الان نمیتونم بازش کنم خودتون حدس بزنید .

نگین با جزییات کامل همه چیو واسم تعریف میکرد و همچنان پشت محمد حرف میزد 

تا ی شب اومد سراغم گفت می‌خوام کات کنم 

محمد به حدی هوله که پیج خواهرم پیدا کرده عکس هاش برام می‌فرسته و انگار به خواهرم نظر داره و شدیداااا هم دروغگوعع 

که خب همه ی اینا عین حقیقت بود و محمد چپ و راست دروغ می‌گفت حتی درمورد سنش هم دروغ گفته بود

من باز گفتم کات نکن الان تو چی میخوای بهش بگی؟

قبول دارم هوله ،خسیسه ، آدم عوضی هستش ولی فعلا کات نکن. نگین گفت نه الا بلا من بایدددد کات کنم

اون شب ۲ الی ۳ ساعت حرف زدیم پشت محمد ،نگین هی گفت من تایید کردم .

صبح که از خواب بیدار شدم دوست پسرم گفت نمی‌دونم چرا محمد جواب تلفن من و نمی‌ده انگار شمارم تو لیست سیاهه از اینستا هم آنفالوم کرده 

چیزی شده؟؟؟ با نگین بحثش شده؟؟؟؟

ببین مرد 37 ساله ای که میاد سراغ دختر 22 ساله یعنی برای دخترایی که تو بازه ی سنی خودش بودن با اینکه سطح مالی خوبی داشته شخصیت جالبی نداشته و اومده سراغ دختری که کم تجربه ست و شاید تو نگاه اول متوجه ضعف های رفتاریش نشه و به نظرم معرفی کردنت اشتباه بود کاش اول این موضوع رو در نظر میگرفتی

2810