2777
2789
حالا مادر شوهران از رو خیر خواهی و تفکرات خودش گفته که انقدگارد گرفتید مخصوصا شوهرت پس فردا نه همین ...

از رو خیر خواهی ؟؟؟؟ به دختر من گفته بی حیا؟؟؟ اصلا کارش چه مشکلی داشته که بهش بگه بی حیا یه کار عادی بوده 

اتفاقا دختر من خیلی با تربیت هست اما اگه قرار باشه باباش به بچش بگه بی حیا صد درصد برخورد میکنه

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از رو خیر خواهی ؟؟؟؟ به دختر من گفته بی حیا؟؟؟ اصلا کارش چه مشکلی داشته که بهش بگه بی حیا یه کار عاد ...

نسبت به عقاید خودش بی حیایی بوده عقاید متفاوت رو بپذیرید اگه مادر خودت بود اینطور برخورد نمی کردی قبول کن

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

نسبت به عقاید خودش بی حیایی بوده عقاید متفاوت رو بپذیرید اگه مادر خودت بود اینطور برخورد نمی کردی قب ...

وااا 😑😑😑به ما چه عقایدش 

عقاید ما متفاوت هست در ضمن پسر کوچیکه خودش رسما ترکونده اینستا رو چرا برای اون عقاید نداره ؟؟؟ 

اتفاقا برخورد میکنم از کجا میدونی 

2805
وااا 😑😑😑به ما چه عقایدش عقاید ما متفاوت هست در ضمن پسر کوچیکه خودش رسما ترکونده اینستا رو چرا برا ...

منظورم خیلی گویا بود من خودمم اهل رعایت حجاب نیستم اما مادر بزرگام چیزی بگن میدونم از نظرخودشون خیر خواهی هست 

شما بیشتر معلومه ذوق داری از اینکه شوهرت با مادرش بد حرف زده و دلت خنک شده

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

منظورم خیلی گویا بود من خودمم اهل رعایت حجاب نیستم اما مادر بزرگام چیزی بگن میدونم از نظرخودشون خیر ...

خب آقا یه سوال چرا سر پسر خودش خالی نمیکنه ؟ دارم میگم برادر شوهرم اینستا رو ترکونده بد سیکس پک عکس میزاره حتی 

من عقده ای نیستم عزیز ! مشکلت چیه طرف مادر شوهرم رو میگیری؟ این همون زنیه که چند ماه پیش به من گفت جن.ده

خب آقا یه سوال چرا سر پسر خودش خالی نمیکنه ؟ دارم میگم برادر شوهرم اینستا رو ترکونده بد سیکس پک عکس ...

از کجا میدونی به اونم نمیگه

مشکلی ندارم ولی وقتی میبینم تفسیر به نفع اتفاق نیفته ناخواسته مکدر میشم،خوب دیگه احتمالا بخاطر همون کلمه ناراحت شدی و الان احساس خوشحالی میکنی که حقم داری 

خب آقا یه سوال چرا سر پسر خودش خالی نمیکنه ؟ دارم میگم برادر شوهرم اینستا رو ترکونده بد سیکس پک عکس ...

عزیزم ما مسلمون هستیم ، فک کنم دختر و پسر یکم باهم فرق دارن،زن باید تو پوشش پوشیده تر باشه

از کجا میدونی به اونم نمیگهمشکلی ندارم ولی وقتی میبینم تفسیر به نفع اتفاق نیفته ناخواسته مکدر میشم،خ ...

عزیزم به اون نمیگه وگرنه پسرش نمیزاشت که 

بعدش این دختر منه واقعا به کسی ربطی نداره 

عزیزم ما مسلمون هستیم ، فک کنم دختر و پسر یکم باهم فرق دارن،زن باید تو پوشش پوشیده تر باشه

میشه بس کنید ؟ 

کارای دختر من به هیچ احدی ربطی نداره

محض اطلاع مگه مسلمون نیستیم مرد هم پس نباید عکس لخت بزاره!!!

عزیزم به اون نمیگه وگرنه پسرش نمیزاشت که بعدش این دختر منه واقعا به کسی ربطی نداره

الان به شما گفت شما دیگه نذاشتیدد؟؟!

شوهر شمام پسر اونه به کسی ربطی نداره

2810