2777
2789
عنوان

خاله شوهرم کنار شوهرم

184 بازدید | 7 پست

رفتیم بودیم  دیشب مراسم    خاله شوهرم نشست کنار شوهرم و شروع کرد چرت و پرت گفتن یهو رو کرد به من شوهرمو بغل کرد با جدیت گفت جرعت داری حرف بهم زن اینم بگم مجرده طلاق گرفته و کلا از شوهرم و من و مادرشوهرم خوشش نمیاد همش سعی میکنه منو حساس کنه تا دعوا درست شه منم فقط بهش لبخند زدم چیزی نگفتم حالا باز شب یلدا دعوتیم خونه پدربزرگش خاله شوهرمم هست بنظرتون اگه چیزی گفت جوابشو بدم یا محل ندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتنی خونه باید ب شوهرت میگفتی هیچ خوشم نیومد از حرکتش

اگه بگم حساس میشه خودش همیشه میگه خالم جن‌‌....اس فقط دنبال این کاراس  بقیه فامیلم میدونن وقتی حرفی بزنه بهم طرف منو میگیرن ناراحت نشم ولی حرص میخورم از دستش

اگه بگم حساس میشه خودش همیشه میگه خالم جن‌‌....اس فقط دنبال این کاراس بقیه فامیلم میدونن وقتی حرفی ...

خواستم همینو بگم خودت گفتی   من اینجور وقتا که از دست کسی کاری بر نمیاد کل داستان رو برای خدا تعریف میکنم میگم خودت تمومش کن  متاسفانه تو بعضی از استان‌ها بعضی از فرقه ها رابطه با محارم و... رو دارن عادی سازی میکنن اینجا چون از کل ایران هستیم بعضی ها این مسائل رو غیر ممکن یا حساسیت زنانه میدونن