2777
2789
عنوان

بگید خروسه یا مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 73 پست

خروس گرمه یا سرده؟؟؟

بخدا از دست نامزدم به همه چی شک دارم قبلا رفته بود یواشکی به قصابی محلمون سفارش کرده بود فقط گوشت گوساله خالص بده که من طبعم سرد بشه... اخه دوریم از هم

برا همین میترسم دوباره رفته باشه بگه به خورد من سردی بدن.... اخه اندازه مزغه خیلی درشت بود رنگشم تیره تر....

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروس گرمه یا سرده؟؟؟بخدا از دست نامزدم به همه چی شک دارم قبلا رفته بود یواشکی به قصابی محلمون سفارش ...

خروس محلی گرمه اما این پرورشیا سردن

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
چه جالب ینی زود بکنن تیره میشه؟!!

بله

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خروس گرمه یا سرده؟؟؟بخدا از دست نامزدم به همه چی شک دارم قبلا رفته بود یواشکی به قصابی محلمون سفارش ...

تفاوت گوشت گوساله از گوسفند وبز کاملا مشخصه..حتی چرخکرده هم باشه بو میده..دیگه نیاز نیست یره قصابی سفارش کنه

پارسا پسرمامان😍
تفاوت گوشت گوساله از گوسفند وبز کاملا مشخصه..حتی چرخکرده هم باشه بو میده..دیگه نیاز نیست یره قصابی س ...

چرخ کرده میگفتم مخلوط بده که گوسفندش بیشتر باشه 

اونطوری رنگش روشن تره همیشه بعد این هر چی چرخ کرده میداد به اسم مخلوط دیدم تازگیا قرمزه قرمزه هر وقت میخوردم تا اب دهنم متکا خیس میکرد همش بیحال بودم... بعد هر وقت قرار بود بیاد پیشم و ماموریت نبود گوشت میداد رنگ صورتی... من بعد چند وقت تازه دوهزاریم افتاد ماجرا از چه قراره... رفتم کلی دعوا با نامزدم باز کارخودشو میکرد بدتر لج میکرد... ی مدت دیگه دارم همش گوشت چرخ کرده حاضری از فروشگاه میخرم...

دیروز مجبوی مامانیم  دوباره همون قصابی محلمون مرغ خرید ... برا همین شک دارم نکنه اینم خروس باشه

اون بخاطر ارزون تر بودنش این کارو کرده نه بخاطر اینکه تو سرد بشی😐

خداکنه همین که میگی باشه... ولی قیمتش یکی شد

اخه سابقش خرابه... شکاک و بددل ی مدت همش گوشت گوساله و سردیجات میده وقتی میره ماموریت... الانم نیست منم پریود و بیحال انقد ازش عصبانیم که نگووو مجبور شدم همش از فروشگاه گوشت چرخ کرده اماده بگیرم ... بخدادقم داده هر کار میکنم ی ایراد میگیره ... تو همع چی دخالت میکنه... 

😂عجب نامزدی؟چرا گوشت میخره مگه نامزدا نباید لباس وگل بخرن

خیلی متفاوته😅😂 ازین قرتی بازیا خوشش نمیاد😂

حاجیه دیگه😬😬 بخدا دهنم سرویس شده این چند وقته...اگه دوسش نداشتم تا الان تحملش نمیکردم

2810