2777
2789
عنوان

ازدواج قسمته یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 36 پست
ببین اگر با تنهایی و دوری میتونی کنار بیایی راضیشون کن ولی یادت باشه شاید نتونه انتقالی بگیره

خودمم میترسم برای شهر دور حقیقت 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
خودمم میترسم برای شهر دور حقیقت

ببین من کاربر آقا هستم بازم میگم احساسی تصمیم نگیر روی راه دور فکر کن ببین میتونی سالی یکی دوبار  خانواده ت رو ببینی؟ اگر میتونی پیگیرش بشو برا ازدواج 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من کاربر آقا هستم بازم میگم احساسی تصمیم نگیر روی راه دور فکر کن ببین میتونی سالی یکی دوبار خا ...

من خودمم سرکارم اونجا هم همینم از صبح تا غروب بنابراین خودمم مرخصی زیاد ندارم 

همسر من هم همین حرف ها رو میزد.که انتقالی میگیرم.اما 12سال که تو شهر غریب هستم.تمام فکر هاتو بکن.زندگی خیلی بالا و پایین داره فردا مشخص نیست چه برسه 3سال دیگه اما در هر صورت خوشبخت بشی.،  

همسر من هم همین حرف ها رو میزد.که انتقالی میگیرم.اما 12سال که تو شهر غریب هستم.تمام فکر هاتو بکن.زند ...

فدات شم الان خوشبختی ؟ راضی هستی 

خدا رو شکر خوشبختم.اما دوری از خانواده خیلی سخته.تنهایی بد دردیه.با اینکه خدا رو شکر شوهر واقعا خوبی ...

الهی همیشه خوش باشی منم نمی‌دونم چیکار کنم موندم