2777
2789
عنوان

ازدواج قسمته یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 36 پست
خیلی پسر خوبیه خودشون هم می‌دونن ولی میگن دور خوب نیست

واقعاهم خوب نیس

تهش یکسال واست جذابه.میگی شوهرم کافیه واسم ک احساس تنهایی نکنم

بعد از یکی دوسال میبینی شوهر ب کنار .مادرپدرت چقد جاشون خالیه 

اونوقته ک کم کم پشیمون میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تهران ب جنوب ولی میگه دوسال دیگ انتقالی میگیرم میام شهر تو باز خانوادم میگن دروغه میگه

خب راه خیلی دوره نمیشه هم روی حرفش حساب کرد چون ممکنه هم خودش الکی بگه یا اگر الکی هم نگه شاید اصلا محل کارش با انتقالی موافقت نکنن

خب راه خیلی دوره نمیشه هم روی حرفش حساب کرد چون ممکنه هم خودش الکی بگه یا اگر الکی هم نگه شاید اصلا ...

صحبت کرده گفتن دو سال دیگ چیکار کنم میترسم ولش کنم خیلی مهربونه

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید
واقعاهم خوب نیستهش یکسال واست جذابه.میگی شوهرم کافیه واسم ک احساس تنهایی نکنمبعد از یکی دوسال میبینی ...

یعنی کلا ردش کنم 

چند سالته ؟ چجوری باهاش آشنا شدی ؟

۲۵ دانشجو بودیم اون آزمون نفت داد قبول شد بعد دوسال دیگ صحبت کرده انتقالی میدن

یعنی کلا ردش کنم

نه بشین هیچ کاریم نکن بگو اگه قسمت باشه بهم میرسیم 

کاری که من احمق انجام دادم مثل تو برای اینکه مامانم راضی نبود و نخواستم دلش بشکنه اونم زن گرفت و من برای همیشه قلبم مرد عشق یکباره قسمت و اینارو ولش کن تو قبول نکنی هزار تا دختر دیگه قبول میکنم نزار برای همیشه حسرت تو وجودت بمونه برو یه سر به تاپیکای من بزن من قشنگ داغون شدم 

۲۵ دانشجو بودیم اون آزمون نفت داد قبول شد بعد دوسال دیگ صحبت کرده انتقالی میدن

احساسی تصمیم نگیر برای ازدواج خیلی چیزا ملاکه صرفا اخلاق خوب نمیشه ملاک ازدواج . همه چیو در نظر بگیر اخلاق . خانواده.  شغل . درآمد.  قومیت.  و خیلی چیزای دیگه بعد تصمیم بگیر 

اینکه که گفتن ۲ سال بعد انتقالی میدیم رو هم قبول ندارم ممکنه بشه ممکنه نشه شما در نظر بگیر اگر نشد میخوای چکار کنی ؟‌

یعنی کلا ردش کنم

اره نذار بیشتر بری جلو

هرکی راه دور رفته ۹۰درصدشون پشیمونن.خودت برو ببین

پس فردا بچه دار میشی

من مادرپدرم عصای دستم یودن.

تک وتنها میخوای جکار کنی؟خانواده شوهرت مگه عین پدر مادرت دل میسوزنن واست؟

من مادرم هروفه بچم مریض شد میومد پیشم کمک میکرد وگرنه میمردم

هردفه خودم مریض شدم مامانم سریع بود

فک کردی مادر شوهرت میاد؟حالا فک کن۵باز بیاد.بار ششم صداش درمیاد شوهرتو پر میکنه زنت عرضه نداره

یکم از فاز احساس بیا بیرون منطقی باش

احساسی تصمیم نگیر برای ازدواج خیلی چیزا ملاکه صرفا اخلاق خوب نمیشه ملاک ازدواج . همه چیو در نظر بگیر ...

خانوادش اومدن خونمون ب ظاهر ک آدم های ساده و خوبی بودن .خاستکارم اصلا اهل دود و سیگار نیست اهل نمازه مهربون با عرضه و پر تلاش 

نه بشین هیچ کاریم نکن بگو اگه قسمت باشه بهم میرسیم کاری که من احمق انجام دادم مثل تو برای اینکه ماما ...

چرا رد کردی عزیزم خیلی ناراحت شدم 

خانوادش اومدن خونمون ب ظاهر ک آدم های ساده و خوبی بودن .خاستکارم اصلا اهل دود و سیگار نیست اهل نمازه ...

دقت کن با پدر مادرت صحبت کن ببین فقط مشکل راه دوره یا چیزای دیگه هم اشکال داره . اگر همه چی خوبه راه دور رو میتونی یجورایی باهاش کنار بیایی ولی چیزای دیگه رو شاید نشه . البته راه دور هم برای خیلی از دخترا ملاکه . ببین میتونی اگر انتقالیش جور نشد از خانواده ت دور بشی ؟؟؟  تنهایی رو میتونی تحمل کنی ؟؟؟ 

دقت کن با پدر مادرت صحبت کن ببین فقط مشکل راه دوره یا چیزای دیگه هم اشکال داره . اگر همه چی خوبه راه ...

میگن دوره فقط خیلی پسر خوبیه 

2810