2777
2789
عنوان

شب خونه نامزد موندن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 48 پست
خب نصف شب شد چکار کنم برم پیش آبجیش یعنی؟ یا اتاق خودش مثلا بگم خودش پایین بخوابه من رو تخت 🤦🏼‍♀️

اگر تخت دو نفره برای مهمون ندارن مامانش باید رختخواب دو نفره پهن کنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا اینا هم جواب بدید ممنونملباس مهمونی چی بپوشم حجاب ندارم البته؟ لباس شب خوابیدن چی؟کمک کنم بهشون ...

مثل مهمون برو 

لباس هم از نامزدت کمک بگیر ببین جو بینشون چطوره

شب هم حتما برگرد دیگه دعوت صبحانه رو قبول نکن

اگه یه درصد هم موندی پیش خواهرش بخواب

اگر تخت دو نفره برای مهمون ندارن مامانش باید رختخواب دو نفره پهن کنه

قبلا خونشون رفتم مخفیانه البته 😁🤭

اتاق بابا مامانش تخت دو نفره اتاق آبجی تخت یک نفره اتاق خودش در واقع یه انباری بوده شده اتاق کلا فقط جای یه تخت و کمد داره خیلی کوچیکه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

هر جور خودت صلاح میدونی

من الان استرس و هیجان و اینا دارم بعد رسم و رسومات اینها نمیدونم چیه خب 

من خودم 6 سال دوست بودم تو دوستی سفر هم رفتیم باهم ولی پیش خانواده اش وقتی عقد نکردین شب نمون همون شب برگرد دیر برگشتی اشکال نداره ولی عقد نیستی شب نمون 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

هنوز خبری نیست کجا بمونی؟

مهمونی تا هر ساعتی طول بکشه تو برای خودت یه ساعت تعیین کن و تا اون ساعت بمون

اومد و اونا خواستن تا صبح بشینن

بعدشم عین عروس برو بشین نری عین کُزت کار کنی

الکی فاز عروس مهربون بودن بر ندار باید از الان خط قرمزاتو مشخص کنی

بعد کیک و کادو پاشو با لبخند تشکر‌کن و برو

از قبلشم با همسرت هماهنگ کن که باید برگردی و بنداز گردن بابات بگو بابام قبول نمیکنه بمونم یا منو برسون یا اسنپ‌بگیر برام

از الان بمونی احترام خودتو از بین میبری

قبلا خونشون رفتم مخفیانه البته 😁🤭اتاق بابا مامانش تخت دو نفره اتاق آبجی تخت یک نفره اتاق خودش در و ...

لباس باز نپوش و خیلی چسبون نپوش. مخصوصا اگه کمی تپلی

واسه خوابم تی شرت و شلوار ببر..

کمی ام کمک کن.نمیشه که فقط بشینی

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
من خودم 6 سال دوست بودم تو دوستی سفر هم رفتیم باهم ولی پیش خانواده اش وقتی عقد نکردین شب نمون همون ش ...

منم خونشون رفتم قبلا مخفیانه البته 🤣

ولی الان چون فکر میکنند بار اوله به نظرم همون نمونم بهتره مگه موردی پیش بیاد میگم مامانم نمیزاره 

منم خونشون رفتم قبلا مخفیانه البته 🤣ولی الان چون فکر میکنند بار اوله به نظرم همون نمونم بهتره مگه م ...

کلا بار چندم هم بود تا جایی که میتونی شب نمون حتی وقتی عقد کردیم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
هنوز خبری نیست کجا بمونی؟مهمونی تا هر ساعتی طول بکشه تو برای خودت یه ساعت تعیین کن و تا اون ساعت بمو ...

آره دارم به همین نتیجه میرسم 

بقیه هم موافقم به نظرم کار  نکنم یه تعارفی فقط میزنم که کمک میخواهید یا نه ساعت هم میگم مثلا ۱۰ شب شد دیگه باید راه بیوفتم چه خودش چه اسنپ بگیره 

لباس باز نپوش و خیلی چسبون نپوش. مخصوصا اگه کمی تپلیواسه خوابم تی شرت و شلوار ببر..کمی ام کمک کن.نمی ...

هیکل کاملا فیت هستم ولی لباس بهتر نیست همین اول مشخص کنم براشون که مثلا من تو مهمونی اینجوری میپوشم ؟ کلا حجابی نیستم خودشون دیدن. کمک کنم یا نه آخرش اینو موندم؟ واسه خواب ست دخترونه ای ببرم اگه پیش خواهرش موندم؟ هم ست دارم پیراهن و شلوارک دارم هم شلوار

هیکل کاملا فیت هستم ولی لباس بهتر نیست همین اول مشخص کنم براشون که مثلا من تو مهمونی اینجوری میپوشم ...

شلوار بهتره..

حالا شلوارکم ببر. ببین موقعیت چه جوریه.

ببین هر چقدرم که خانواده ی راحتی باشین تو پوشش. بازم تو دید اول جلو اقایون و خانومای فامیل خیلی باز نباشی بهتره

مگه اینکه خودشونم همین باشن. از نامزدت بپرس

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
هیکل کاملا فیت هستم ولی لباس بهتر نیست همین اول مشخص کنم براشون که مثلا من تو مهمونی اینجوری میپوشم ...

کمک کن. ولی در حد کم. 

مثلا موقع اوردن غذا و چمع کردن میز دوتا دونه ظرف ببر و بیار. در این حد. نه اینکه بری ظرف بشوری. اگه دیدی همه خانوما تو اشپزخونن توام برو.. تنها نشین. حالا یه کوچولوعم کمک کن

شلوار بهتره..حالا شلوارکم ببر. ببین موقعیت چه جوریه.ببین هر چقدرم که خانواده ی راحتی باشین تو پوشش. ...

همین موضوع پوشش حساس بودم پیام دادم نامزدم میگه همه جوره ممکنه بپوشند مثلا دخترخاله یا زن داداشش یا زن پسرخاله اینا ممکنه شلوار لی ممکنه دامن ممکنه شومیز یا پیراهن یا رکابی هم بپوشند ولی خودمونی هست مطمعن هست که مجلسی و رسمی نمیپوشند حالا من چکار کنم تیپم با اینا بخونه 🙃

2810