2777
2789
عنوان

به نظرتون دخترم چشه

271 بازدید | 19 پست

یه هفته است ازصبح تاشب یکسره گریه میکنه جیغ میکشه ازکنارش ردمیشیم میزنه زیرگریه بچه ای که عاشق حموم وآب بودالان ازآب میترسه بامصیبت تودستشویی میشورمش دیروزبردم حموم جیغ میزدآب بازنکن نمیخوام بزارکثیف بمونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این مرحله رو خیلی خود ب خود پسر منم گرفت 

نه برا دستشویی برا حموم 

یادمه من وانو پر آب کردم ی عروسک داشت بردم حموم شستم اینم فقط نگاه میکرد بعد راضی شد خودشم بیاد حموم و با همون ی بار تموم شد

این کاربری دست چند نفره 

با شوخی و خنده و بازی با آب ببرش سمت حموم یا اینکه تشت آب کن بیار کنارش بگو بیا آب بازی یکم بهم دیگه آب بپاشین تا نگرانی اگه از آب داره بریزه اسباب بازیاشو بیارین کنارش بذارین تو آب کم کم اون حس ترسه میره

مرنج و مرنجان♡

خب شاید خوابی چیزی دیده 

باید شرطیش کنی 

مثلا همزمان که بهش آب نشون بده خوراکی مورد علاقشو بدی بخوره یا همزمان آب رو باز کنی کار مورد علاقشو انجام بدی و ... کم کم کاری کنی که همزمان با دیدن آب فک کنه قراره یه شادی براش تولید شه یه هفته ای خوب میشه 

حسبی الله ❤
خب شاید خوابی چیزی دیده باید شرطیش کنی مثلا همزمان که بهش آب نشون بده خوراکی مورد علاقشو بدی بخوره ی ...

فقط این نیست انگاردنبال بهونه است گریه کنه یعنی دیروزه یکسره گریه میکردصداش رفته رومخم 

بگو خب خودت بشور ببینیم بلدی بشوری دستات بدون اب پیپی میشه حالمون بهم میخورهببین چی میگ

آره بایداینوامتحان کنم هرچندمیگم نشورم کثیف میمونی میگه باشه بزارکثیف باشم

2810