2777
2789
عنوان

بچه ها من و همسرم از هم جدا میخوابیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 77 پست
دقیقا ماهم ده ساله همینم اینجا فک میکنن نیم متر انورتر بخابی دیگ شوهر خیانت میکنه ک سرد میشه ازت😑

نه بابا ربطی نداره ...مگه باید تو اتاق باشه فلان چیز ...تو تخت پسرم میخوابه من میرم پیش شوهرم اونموقع ها....الان دیگه چیزی میشه مگه...رابطه مگه با پیش هم خوابیدنه ....با خواستنه که اوتموقع ها میشه رف پیش هم....ما که تو این ۶سال مشکلی نداشتیم خداروشکر ...مثل قبلیم سرد وگرمم نشدیم نرمالیم😅😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
بابا پنجره باز میکنه مخم از دیشب اومده توی دهنم بخاری کل خونه رو خاموش کرده پنجره اشپزخونه تراس پذیر ...

اهان 

پس ببرش دکتر این یه مشکلی داره همیشه گرمشه

خاکشیر دمای بدنشو میاره پایین

هرروز ۳ بار صبح ظهر شب بهش بده بزار بدنش دماش بیاد پایین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن خب جای من سرده یخ میزنه گناه داره ولی درکل با پدرش راحتتره و بیشتر باهم حال میکنن

اره خوبه پسرا باید به بابا نزدیک بشن دخترا به مامان ...خدا برای هم نگهتون داره🤍💖

خیلی خودمو اذیت کردم باهاش بخوابم توی تابستون کولرو تا ته میگذاره میره پره هاشو تغییر میده بیاد سمتش ...

گلم ایشون بنظر خیلی بد خوابه

سعی کن این جدا خوابیدنه روی خلق روزانتون تاثیر نذاره و هفته دوشب حداقل کنار هم باشید شما هنوز اول زندگی هستید

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
اره خوبه پسرا باید به بابا نزدیک بشن دخترا به مامان ...خدا برای هم نگهتون داره🤍💖

همچینین جانم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
بابا پنجره باز میکنه مخم از دیشب اومده توی دهنم بخاری کل خونه رو خاموش کرده پنجره اشپزخونه تراس پذیر ...

ایشون احتمالا فشارخون وچربی خون دارنا...بگو بره دکتر نرمال نیس تو این هوا

ربطی نداره اصن مردی که بخاد خیانت کنه براش فرقی نداره زنش کجا میخوابه ...همجی به ذات طرف ربط داره هم ...

نباید بهونه دستشون بدیم که سرد بشن 

مردا ادم هستن خودشون خوب و بد تشخیص میدن لازم نیس کسی بهشون چیزی بگه شما هر جور دوس داری رفتار کن دودش توی چشم خودت میره 

ولی با اشتباهاتت زندگی بقیه رو خراب نکن حداقل نمیگی اشتباه چیزیم نگو که بدتر بشه زندگیش 😐😑😑

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

نه بابا ربطی نداره ...مگه باید تو اتاق باشه فلان چیز ...تو تخت پسرم میخوابه من میرم پیش شوهرم اونموق ...

دقیقا مردا واسه اینکارا هزارتا ترفند بلدن 😜

خیلی خودمو اذیت کردم باهاش بخوابم توی تابستون کولرو تا ته میگذاره میره پره هاشو تغییر میده بیاد سمتش ...

عجب باید بره دکتر اصلا نرمال نیس

باسه .دهنمو سرویس کرده توی برف با یک سوایت شرت بهاری میره

وای🤣🤣🤣🤣🤣

منم پارسال وسط چله زمستون بود ، پکیجمون خراب شده بوده من خبر نداشتم بعد یک هفته مامانم اومد خونمون گفت چقدر خونتون سرده برید پکیجو زیاد کنید ، رفت سر پکیج دید ارور داده خاموش شده

بعد گفتم عههه میگم چراچند روزه حالم تو خونه خوبه و له له نمیزنم🤣🤣🤣🤣🤣

پکیج درست شد بازم خفگی من شروع شد

نباید بهونه دستشون بدیم که سرد بشن مردا ادم هستن خودشون خوب و بد تشخیص میدن لازم نیس کسی بهشون چیزی ...

عزیزم من دارم فوق لیسانس روان شناسی میخونم 

تو راهردهای دادگاه پر از زناییه که یه شبم از شوهرشون جدا نخوابیدن ...بحثی نیست موفق باشید

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
خیلی اذیت شدم

اصلا مهم نیست که جدا بخوابید الکی بزرگش نکنید واقعا دما و جای خواب خیلی مهمه بعضی ها واقعا ۱۸۰ درجه فرق دارن با هم از این نظر.نمیشه  تا صبح بیدار بمونن یا خواب راحت و خوبی نداشته باشن

شما میتونی روی زمین تشک گرم بذاری و پتوی گرم‌تر  اگه دوست نداری تنها بخوابی