از اول ازدواجمون نتونستیم پیش همه بخوابیم اون روی زمین میخوابه جاشو خیلی سرد میکنه من خیلی گرما رو دوست دارم جامو خیلی گرم میکنم ۸ ماه گذشته دیگه دوست ندارم شبا پیشش بخوابم تنهایی خ راحترم نظر شماها چیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اشکال نداره یه بار یه روانشناس معروف به یه خانومی که بهش گفته بود ما تو دوتا اتاق مختلف میخوابیم گفت ...
دقیقا منم از یکی شنیدم میگف خیلیم خوبه بهتره جدا بخوابن روابط بهتر میشه....از هم زده نمیشن بخاطر عادات بد هم تو خواب اذیت میشن...من وشوهرمم از وقتی بچه دار شدیم ما تو اتاق میخوابیم شوهرمم سالن .....روابطمون هم مثل قبل هس ...انشاءالله از بعد عید پسرمو میفرستیم اتاقش اونم خواست بیاد اما خرومف میکنه من ادیت میشم اینحوری راحتم
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
منم مثل شوهر توامباید کف زمین سفت بخوابم و خنک باشه جام اما شوهرم میگه باید روتخت بخوابیم و گرم باشه ...
بابا پنجره باز میکنه مخم از دیشب اومده توی دهنم بخاری کل خونه رو خاموش کرده پنجره اشپزخونه تراس پذیرایی رو باز کرده من توی اتاق با یک شوفاژ خیلی کوچولو بودم بلند شدم از دیشب گوش وگردن و سرم گرفته.اخه خیلی سرماییه
اشتباه کردی اسی ازت سرد میشه بعدا خیانت هزار جور کارای دیگ خود دانی 😶
ربطی نداره اصن مردی که بخاد خیانت کنه براش فرقی نداره زنش کجا میخوابه ...همجی به ذات طرف ربط داره
همین ماییم که بهونه دست مردا میدیم که اره تو جات جدا کردی منم رفتم دنبال یکی دیکه😐 ایراد ما زنا اینه که بخاطر هرزه گری مردا دنبال عیب و ایراد تو خودمون میگردیم و نبال بهونه ایم خودمونو سرزنش کنیم
برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
ما شب اول پتوهامون رو جدا کردیم به توافق نمیرسیدیم سر اشتراک پتو 😁 بعد شش سال کلنجار رفتن با تخت مشترک اونم جدا کردیم . توی یه اتاقیم ولی اون روی زمین من تخت . البته هر شب اول کنار همیم حرف میزنیم گوشی می بینیم و این کارا تا هر قدری که خوابمون بگیره لحظه ای که واقعا میخوایم بخوابیم از هم جدا میشیم . به نظرم لحظه ای که خوابم و خوابه دیگه واقعا راحتیمون اولویته
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚