2777
2789
عنوان

بچه ها من و همسرم از هم جدا میخوابیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 77 پست

من نمیتونم جداازهمسرم بخوابم.شبا بیدارمیشم چنددقیقه فقط نگاش میکنم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگیتو نابود کردی 

وقتی از کنارش بودن لذت نمیبری از شوهرت دیگه انتظاری نمیره 

خودتم انتظار هر اتفاقی از طرف شوهرت رو داشته باش حتی خیانت ....

حرف یه سال یا دو سال نیست حرف یه عمر زندگیه همین الان چرخه رو قطع کن تا کار به جاهای باریک نکشیده

من نمیتونم جداازهمسرم بخوابم.شبا بیدارمیشم چنددقیقه فقط نگاش میکنم

اثرات حاملگی

وای من تو حاملگی دیوونه شوهرم بودم میگفتم چرا تو خواب توجه نمیکنی ب من زار زار اشک میریختم🥴🤣

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
اشکال نداره یه بار یه روانشناس معروف به یه خانومی که بهش گفته بود ما تو دوتا اتاق مختلف میخوابیم گفت ...

دقیقا منم از یکی شنیدم میگف خیلیم خوبه بهتره جدا بخوابن روابط بهتر میشه....از هم زده نمیشن بخاطر عادات بد هم تو خواب اذیت میشن...من وشوهرمم از وقتی بچه دار شدیم ما تو اتاق میخوابیم شوهرمم سالن .....روابطمون هم مثل قبل هس ...انشاءالله از بعد عید پسرمو میفرستیم اتاقش اونم خواست بیاد اما خرومف میکنه من ادیت میشم اینحوری راحتم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

منم مثل شوهر توام

باید کف زمین سفت بخوابم و خنک باشه جام 

اما شوهرم میگه باید روتخت بخوابیم و گرم باشه

اما خوب یکم من کوتاه میام یکم شوهرم

تشک میندازیم کف زمین

شوهرم پتوی ضخیم میندازه روش

من پتوی ژله ای سبک 

بلاخره باید سازش کنید

دقیقا منم از یکی شنیدم میگف خیلیم خوبه بهتره جدا بخوابن روابط بهتر میشه....از هم زده نمیشن بخاطر عاد ...

دقیقا ماهم ده ساله همینم 

اینجا فک میکنن نیم متر انورتر بخابی دیگ شوهر خیانت میکنه ک سرد میشه ازت😑

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
چفت باباشبعد هی من دلم تنگ میشه میرم نصف شب اونجا میگن باز ک تو اومدی😅

😅😅😅😅برعکس مایین که...پسرم پیش من میخوابه 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
منم مثل شوهر توامباید کف زمین سفت بخوابم و خنک باشه جام اما شوهرم میگه باید روتخت بخوابیم و گرم باشه ...

بابا پنجره باز میکنه مخم از دیشب اومده توی دهنم بخاری کل خونه رو خاموش کرده پنجره اشپزخونه تراس پذیرایی رو باز کرده من توی اتاق با یک شوفاژ خیلی کوچولو بودم بلند شدم از دیشب گوش وگردن و سرم گرفته.اخه خیلی سرماییه

😅😅😅😅برعکس مایین که...پسرم پیش من میخوابه

ن خب جای من سرده یخ میزنه گناه داره ولی درکل با پدرش راحتتره و بیشتر باهم حال میکنن

اشتباه کردی اسی ازت سرد میشه بعدا خیانت هزار جور کارای دیگ خود دانی 😶

ربطی نداره اصن مردی که بخاد خیانت کنه براش فرقی نداره زنش کجا میخوابه ...همجی به ذات طرف ربط داره 

همین ماییم که بهونه دست مردا میدیم که اره تو جات جدا کردی منم رفتم دنبال یکی دیکه😐 ایراد ما زنا اینه که بخاطر هرزه گری مردا دنبال عیب و ایراد تو خودمون میگردیم و نبال بهونه ایم خودمونو سرزنش کنیم

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤

ما شب اول پتوهامون رو جدا کردیم به توافق نمیرسیدیم سر اشتراک پتو 😁 بعد شش سال کلنجار رفتن با تخت مشترک اونم جدا کردیم . توی یه اتاقیم ولی اون روی زمین من تخت . البته هر شب اول کنار همیم حرف میزنیم گوشی می بینیم و این کارا تا هر قدری که خوابمون بگیره لحظه ای که واقعا میخوایم بخوابیم از هم جدا میشیم . به نظرم لحظه ای که خوابم و خوابه دیگه واقعا راحتیمون اولویته

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دقیقا ماهم ده ساله همینم اینجا فک میکنن نیم متر انورتر بخابی دیگ شوهر خیانت میکنه ک سرد میشه ازت😑

خیلی خودمو اذیت کردم باهاش بخوابم توی تابستون کولرو تا ته میگذاره میره پره هاشو تغییر میده بیاد سمتش و بعد وسطای شب پنکه میزنه.ادمو قشنگ شکنجه میده