2777
2789
بچه ها من بیست هشت گرم طلا دارم میشه زحمت بکشید محاسبه کنید به نرخ روز بخوام بفروشم چند میشه برام

۱۲۶ملیون تقریبا...

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

توی سایت قیمت طلای دست دوم رو زده گرمی ۴۵۰۰ فکرکنم به همون قیمت باشه. منم یه مقدار خریدم. نمیدونم ال ...

من دیشب گوشواره فروختم طلافروش گفت حیفه نفروش که دیگه بزور میشه خرید اما خب چون ناچار بودم دادم رفت

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیشب گوشواره فروختم طلافروش گفت حیفه نفروش که دیگه بزور میشه خرید اما خب چون ناچار بودم دادم رفت

عزیزم غصه نخور من چی بگم که نزدیک ۲۰۰ گرم طلا رو زمانی که زیر یه تومن بود فروختم بعدم پولش رو یه نفر ازمون دزدید

۱۲۹ میلیون

الان طلا امروز با نرخ ۴۶۰۹ هزار تومن بسته شد که اگه بخوای بفروشی گرمی صد تومن پایین تر میخرن به عبارتی ۲۸ گرم در ۴۵۰۰ میشه۱۲۶ میلیون

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

الان طلا امروز با نرخ ۴۶۰۹ هزار تومن بسته شد که اگه بخوای بفروشی گرمی صد تومن پایین تر میخرن به عبار ...

گرمی ۱۰۰ هزار تومن پایین تر 😳 نه بابا فوقش ۱۰ هزار تومن پایین تر میخرن من تهرانم 

همیشه همین جوری فروختم 

شاید شهرستان ۱۰۰ تومن کمتر بردارن 

دیگه طلا قیمتش جهانیه و متاسفانه پول مملکت ماهم ارزشش لحظه ای سقوط میکنه دیروزم کل حساب های طلافروشا ...

زحمتی‌ ۱۳ گرم ببینین چقدر میشه ابحیم یه گردنبد ۱۴ گرمی طلبم داره یک گرمی یبار سکه پارسیان دادم ۱۳ گرمش مونده

دانشمندان   دست بکار بشین یه معجون بدین ک با یبار خوردن ۱۶ کیلو وزن کم کنیم من منتظرم با این همه علم جدید جرا اینا نمیسازن یعنی میسازن    خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

گرمی ۱۰۰ هزار تومن پایین تر 😳 نه بابا فوقش ۱۰ هزار تومن پایین تر میخرن من تهرانم همیشه همین جوری فر ...

حرفتون درسته ...شهرستان اونایی ک یکم میفهمن صد وگرنه از بعضیا تا سیصد تومنم کم کردن 

زحمتی‌ ۱۳ گرم ببینین چقدر میشه ابحیم یه گردنبد ۱۴ گرمی طلبم داره یک گرمی یبار سکه پارسیان دادم ۱۳ گر ...

حدودی شصت ملیون میشه حالا یا یکی دوتومن پایین یا بالا 

2810