2777
2789

توی سایت قیمت طلای دست دوم رو زده گرمی ۴۵۰۰ فکرکنم به همون قیمت باشه. منم یه مقدار خریدم. نمیدونم الان بفروشم یا میره دوباره بالا.

هرچند خودم از صمیم قلبم دوست دارم بیاد پایین حتی اگر ضرر کنم

بخوای بخری هر گرم در قیمت همون روز و لحظه ضرب کن بخوای بفروشی هم هر گرم رو در قیمت همون روز صرب کن منفی صد هزار تومن مثلا یک گرم خریدی ۴۶۹۰ تومن بعد همون لحظه بفروشی ازت ۴۵۹۰ بر میدارن 

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قیمت خرید 100 گرم

طلای آبشده از طلافروشی

472,494,250 تومان

وزن

100

قیمت طلا

4,609,700

+

سود طلافروش

11,524,250

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

قیمت فروش 100 گرم

طلای آبشده به طلافروشی

460,970,000 تومان

وزن

100

قیمت طلا

4,609,700

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بخوای بخری هر گرم در قیمت همون روز و لحظه ضرب کن بخوای بفروشی هم هر گرم رو در قیمت همون روز صرب کن م ...

ببخشید من منظورتون متوجه نمیشه میان چطور سه گرم رو ضرب به نرخ روز کنیم مگه مالیات ارزش افزوده و هزارتا چیز دیگه نداره

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

توی سایت قیمت طلای دست دوم رو زده گرمی ۴۵۰۰ فکرکنم به همون قیمت باشه. منم یه مقدار خریدم. نمیدونم ال ...

اگه ب پولش نیاز نداری بذار باشه

ببخشید من منظورتون متوجه نمیشه میان چطور سه گرم رو ضرب به نرخ روز کنیم مگه مالیات ارزش افزوده و هزار ...

ابشده نه هیچی نداره دیروز خریدم گرمی ۴۶۹۳ تومن 

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

ابشده نه هیچی نداره دیروز خریدم گرمی ۴۶۹۳ تومن

یا امام حسین امروز منم سوال کردم طرف می‌گفت تا ماه آینده به گرمی شش تومنم میرسه واقعا داریم کجا میریم  با این گرونی و این حقوق کم

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

بچه ها من بیست هشت گرم طلا دارم میشه زحمت بکشید محاسبه کنید به نرخ روز بخوام بفروشم چند میشه برام

یا امام حسین امروز منم سوال کردم طرف می‌گفت تا ماه آینده به گرمی شش تومنم میرسه واقعا داریم کجا میری ...

دیگه طلا قیمتش جهانیه و متاسفانه پول مملکت ماهم ارزشش لحظه ای سقوط میکنه دیروزم کل حساب های طلافروشا بسته بود و عملا خرید و فروشی انجام نمیشد برای کنترل باز من چون آشنام بود رفتم و پول رو به چند تا کارت ک خودش داد واریز کردم و طلا خریدم اره اگه بنزین گرون بشه که صد درصد میشه طلا گرمی ده تومنم رد میکنه و اینکه تحولات منطقه و جنگ و ....

2810