2777
2789
عنوان

نامزدم ازم‌ خواست🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 82 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر نبینن زندگی و‌طرفو بهم میریزه

من همیشهههه میگم هرکسی میخاد باشه دور از جون همسرم هرکسی هرررررکسیا فرقی نداره میخاد زندگی منو خراب کنه و‌دعا انجام میده برا جدایی انشاالله هفت نفر از خانوادش جلو چشماش بمیرن:)

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️

منم همینم خیلیییی شک دارم بهش خیلی(:

هم خودمون داریم مریض میشیم هم طرفو از خودمون سرد میکنیم و خسته!

هرروز میگم ایناااا زاده ذهن خودته بدبختو ول کن اسیرش کردی 

من همیشهههه میگم هرکسی میخاد باشه دور از جون همسرم هرکسی هرررررکسیا فرقی نداره میخاد زندگی منو خراب ...

منم میگم زندگی خودش بهم بریزه 

وای گلی نمیدونی نی نی سایتیا چقد اصابم بهم میریزن امرژی منفی پشت انرژی منفی میریزن رو‌ادم

هم خودمون داریم مریض میشیم هم طرفو از خودمون سرد میکنیم و خسته!هرروز میگم ایناااا زاده ذهن خودته بدب ...

وای دیقا طرف خیلی سرد میشه 

بعد یا میدونی نی نی سایتیا سریع میگن اره ته نداره این رابطه نم حس کردم رابطه سر تا پاش اشتباس سرش بغض کردم(:

منم میگم زندگی خودش بهم بریزه وای گلی نمیدونی نی نی سایتیا چقد اصابم بهم میریزن امرژی منفی پشت انرژی ...

بنظرم وقتی میخای بهش شک کنی 

با خودت فکر‌کن بگووو اینا حقیقت نداره اینا فقط تو‌ ذهن خودته و چندتا نفس عمیق بکش و به هیچیییی فکر‌نکن به اینکه چقد باهم خوشحالین فکر کن ببین اگه فلان حرفو‌بزنی جنبه جدا شدنم داری؟!میتونی تحمل کنی دیگه نبینیش و اسمش رو گوشیت نیفته؟!

یااینکه تو خودت دوست داری بهت تهمت بزنه که تو‌فلان کارو میکنی؟خب نه 

پس ماهم باید شک‌نکنیم😐

بنظرم وقتی میخای بهش شک کنی با خودت فکر‌کن بگووو اینا حقیقت نداره اینا فقط تو‌ ذهن خودته و چندتا نفس ...

دفعه قبل جنبه اش داشتم انگار ولی تا با یکی دیگه داشتم میریختم رو هم سرکلش پیدا شد

وای دیقا طرف خیلی سرد میشه بعد یا میدونی نی نی سایتیا سریع میگن اره ته نداره این رابطه نم حس کردم را ...

نه،من خودم سه سال باهاش دوست بودم میفهممت 

ببین بچها حرفی میزنن چون خودت داری چیزی که میخای و بهشون توضیح میدی تو‌رابطتت نیستن که نمیدونن چه ورژنای خوبی داره خودت فقط یه چیز منفی ازش گفتی فکر میکنن ته نداره و ....

خودت میدونی خوبیاشو‌خب:)

جرش بده یعنی چه دختر فالو کرده 

ولی هنوز تورو فالو نکرده 

همینو بهونه ک اول اسمتو بزار بیوش

بعدشم شاید گفت نریم چون شاید می‌خواد پولشو جمع کنه برا تولدت 

ولی اگ تولدت کار خاصی نکرد 

اینو‌ ولش کن به درد نمیخوره 

ممکنه با کس دیگ ای هم باشع