2777
2789
عنوان

زندگیم تموم شدس ترس بعد جدایی با بچه دیونه م کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 48 پست
منم خانوادم فرهنگ جداشدن ر‌و ندارن میدونم جداش م برم سرکوچه داداشم داد و هوار که معلوم نیست کجا میره ...

پس طلاق نگیر.

زندگی بعد از طلاق خیلی خیلی سخته...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه میشه رابطه نداشته باشه .نمیتونی بری سرکار

نه هروقت گفتم برم سرکار بچه رو بهونه میکنه نمیزاره ولی اینا همش بهونه اس یه بارم خودش گفت که تو بری سرکار دیگه من نمیتونم جلوتو بگیرم چشم نمیگی بهم😑😑از لحاظ مالی منو همیشه اذیت میکنه میدونه برم سرکار دیگه اینو آدم حساب نمیکنم

خیانت دلیل نیست ؟ اولین باره یه خان میگه با خیانت مشکلی ندارم خدارو شکر شاید شوهرتون خوبه ولی خیانت ...

منم شوهرم بهم خیانت کرد و خیلی عذاب کشیدم ولی عذابم بخاطر سختی هایی که کشیدم بود بی پولی بدهی بددهنی و هزار مشکل دیگه نه تنها خیانت

شوهری که پول داره و باید بچسبی 

خب اقدام کنخودتم برو کار کنترس نداره فکر کن صفر هستی از اول شروع کن

ترسم فقط بچه م هست دخترم با خودم ببرم میترسم نتونم از پسش بربیام به خودشم نمیشه سپرد آدم نیست 

خداروشکر کن معتاد نیست اون درد بی درمونه اینایی رو که گفتی بازم قابل جبرانه

خیانت چجوری جبران بشه چجوری اعتماد من برگرده وقتی خودش مغروره هیچ کاری نمیکنه واسه من و زندگیش من چجوری بگم درست میشه 

خب اقدام کنخودتم برو کار کنترس نداره فکر کن صفر هستی از اول شروع کن

ترس داره... بهش جرات واهی نده...

مهریه گرفتن که تو قانون ما کار حضرت فیله...

دست تنها با بچه کوچیک و بدون درآمد، شرایط سختیه برای جدایی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خیانت چجوری جبران بشه چجوری اعتماد من برگرده وقتی خودش مغروره هیچ کاری نمیکنه واسه من و زندگیش من چج ...

یه تحقیق و مقاله ی جهانی هست میگه مردا نمیتونن خیانت نکنن ذاتشون اینه . شما هم مغرور باش تو دست و بالش نباش . به خودت برس و پیشرفت کن که حسرتتو داشته باشه

مادر شدن خیلی سختهچاره نداریاز خانوادت کمک بخواهمهریه ات رو بگیرنفقه دخترت رو بگیر

کاش گرگ بیابون میشدم مادر نمیشدم دخترم که گریه میکنه میگه دوتاتونو دوست دارم جیگرم کباب میشه براش وقتی میبینم بخاطر حماقت پدرش آینده اینم تحت تاثیر دیونه میشم 

2810