2777
2789
عنوان

یعنی کوزت کمتر از من کار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 19 پست
این هفته ای آخر آنقدر خم و راست نشو کار خوبی میکنی که کاراتو انجام میدی ولی یه نفر باید کمکت کنه خیل ...

والا کمک که فقط همسرمه

دیگ از کسی ممیشه توقع داشت

اونم کارهای سنگینو انجام میده سرویسا و جاروبرقی و تی کشی و حیاط و اینا پای اونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب اینجوری که به خودتون و بچه آسیب میزنید، اون بچه همین جوری هم که روزهای آخر هست حسابی بزرگ شده و جاش تنگه، شما با فعالیت زیاد که احتمالا با خم و راست شدن های مداوم هست بهش آسیب میزنید یا اینکه خدای نکرده ممکنه زودتر از موعدش کیسه ی آب پاره بشه.

به نظر من تو این مدتی که تا زایمان مونده خیلی خودتون رو اذیت نکنید و فعالیت سبک داشته باشید و زیادی زور نزنید و خم و راست نشید. سلامتی خودتون و بچه تون خیلی خیلی مهم تر از تمیزی خونه هست. یا اگر خیلی اصرار دارین به تمیزی خونه، از مادری، خواهری، کسی کمک بگیرید.

ان شاءالله هم خودتون و هم کوچولوتون سلامت باشید عزیزم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای پسرم همین ریز ریز میریزه رو زمین ی زیر فرشی خریدم دارم بهش یاد میدم بشینه روش بخوره

رو روفرشی میخوره پسرم  بعد پامیشه روفرشیو میتکونه🥲🤕🤕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اینجوری که به خودتون و بچه آسیب میزنید، اون بچه همین جوری هم که روزهای آخر هست حسابی بزرگ شده و ج ...

مرسی عزیزم اره راست میگی واقعا 

همسرمم همش دعوام میکنه

کمک من فقط همسرمه

خواهر که ندارمم مادرمم خودش کلی کار داره توقعی از کسی ندارم 

مشکل از خودمه دوست دارم همچی ایده ال باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رو روفرشی میخوره پسرم بعد پامیشه روفرشیو میتکونه🥲🤕🤕

نه روفرشی بزرگه سنگینه روفرشی سبک بعد ی چند تذکر بدی یاد میگیره منم این چند وقت دارم باهاش وقت گذاشتم داره یاد میگیره