2777
2789
عنوان

یعنی کوزت کمتر از من کار میکنه

312 بازدید | 19 پست

😅😅هیجده روز دیگ زایمانمه بالا سی بار خونه تکونی کردم

امروز دیوارا رو با تی و اتک برای بار چندم تمیز کردم

کابینتای پایینو تمیز کردم 

کف اشپزخونه رو تمیز حسابی کردم

مبلارو میز غذا خوری مهمون دستمال و شامپو کشیدم

این کارا رو چندین باره دارم انجام میدم چون پسرم انگار قسم خورده هرروز همجا رو شخم بزنه

فردام راحتیا و میز غذا خوری خودمون و یخچالو تمیز کنم با اتاق پسرم

😟😟😟نمیدونم چکار کنم تا زایمان مرتب بمونه 🤕🤕🤕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه روز قبل زایمان اینا رو باز باید تمیز کنی انرژیت رو بزار برای اون موقع😁

اخه اینروزا اخر میان بهم سر میزنن خیر سرم میگم تمییز باشه🥲ولی بقول شما روز اخرم در حال سابیدنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به سلامتی زایمانی کنی اره دیگه باید تمیز کنی دم‌ رفتن دوباره کارخانه کمتر شدن درحد ی گردگیری و جارو

اخه شونصد بار تمیز کردم 

تو زندگیم اینقدر کار نکرده بودم

یعنی پسرم میریزها قبلا به این شدت نبود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه اینروزا اخر میان بهم سر میزنن خیر سرم میگم تمییز باشه🥲ولی بقول شما روز اخرم در حال سابیدنم

منم تا روز اخر هر روز یه جایی رو تمیز میکردم باور کن روز اخر اونایی که اول تمیز کرده بودم باز نیاز داشت به تمیزی 

تا لحظه اخر که رفتم بیمارستان داشتم جارو میکشیدم 

اخه شونصد بار تمیز کردم تو زندگیم اینقدر کار نکرده بودمیعنی پسرم میریزها قبلا به این شدت نبود

وای پسرم همین ریز ریز میریزه رو زمین ی زیر فرشی خریدم دارم بهش یاد میدم بشینه روش بخوره 

اگه طبیعی بودی با اینهمه تحرک زایمانت احتمال زیاد راحت تر بود .دیگه تاریخش مشخصع تمیز کاری بدی رو بذ ...

این روزا اخر بیخبر میان بهم سر میزنن 

خبر نمیدن که پانشم کار کنم یا پذیرایی کنم

خجالت میکشم بهم ریختست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40