2777
2789
عنوان

گرفتن پرستار برای عمل بینی

80 بازدید | 6 پست

هیچکسو همراه ندارم یه بچه سه ساله هم دارم میتونم برای بیمارستان پرستار بگیرم براتوی خونه چی لازمه یه هفته پرستار بگیرم کسی گرفته برا تو خونه؟

نه بابا عمل بینی اصلا نقاهت خاصی ندارد که از دو ساعت بعد عمل همه کار میتونی بکنی 🫠

یعنی می توانم بدون همراه باشم شوهرم فقط برا ترخیص می‌تونه بیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت نیاز به مراقبت خاصی نداری ولی یکی باید باشه به کارای خونه برسه؛ مراقب بچه باشه و کمی کمکت کنه. یعنی در واقع خدمتکار لازم داری نه پرستار. با شرکتای خدماتی تماس بگیر ببین چه پیشنهادی دارن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
2805

آره. فکر کردم تنهایی اگه شوهرت میتونه کمک کنه همون اکیه. بخچال رو با کمپوت آناناس و آبمیوه پر کن. ماست و بستنیم بخر. برای دو روز بعد عملت سوپ بپز. غذای نیمه آماده هم توی فریزر بذار.

برای بچت هم یه چند تا وسیله جدید بخر که سرگرم شه و از قبل آمادش کن که از چهره کبود و زخمیت نترسه. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آره. فکر کردم تنهایی اگه شوهرت میتونه کمک کنه همون اکیه. بخچال رو با کمپوت آناناس و آبمیوه پر کن. ما ...

یعنی اگه اینارو آماده کنم از قبل میتونم فقط بردارم از یخچال بخورم تو بیمارستان چی شوهرم می‌تونه فقط برا ترخیص بیاد

یعنی اگه اینارو آماده کنم از قبل میتونم فقط بردارم از یخچال بخورم تو بیمارستان چی شوهرم می‌تونه فقط ...

آره. به نظر من یه پولی بده به یکی از خدمتگذارای کلینیک بگو هواتو داشته باشه.