2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین یه لحظه

210 بازدید | 38 پست

دوستان ماهی ک فهمیدین باردارین علائم خاصی داشتین ؟ 

میدونم ک نباید ب علائم توجه کرد 

ولی چند روزه که سینه درد دارم 

یه رگی از پشت لگنم هی میگرفت حالت تیر کشیدن 

امروز کمر خفیف بهش اضافه شده و احساس سنگینی تو کمرم 

نمیدونم علائم pms هست یا میتونه ب بارداری مربوط باشه 

۵ روز تا موعدم مونده 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

من سه بار بارداری داشتم 

تو هر سه تاشم یه علامتی داشتم‌

تا حالا روم نشده با کسی چک کنم ببینم کس دیگه هم این طور بوده یا نه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

گرسنگی و ضعف شدید

سوزش معده 

حساس شدن و ورم سینه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بارداری اولم درد شدییییییید تخمدان داشتم که آزمایش دادم و فهمیدم باردارم خیلی به فکرش نبودم چون تنبلی تخمدان داشتم

سر دومی هم فقط عقب انداختم و دردهای پریود داشتم بدون اینکه پریود بشم

من سه بار بارداری داشتم تو هر سه تاشم یه علامتی داشتم‌تا حالا روم نشده با کسی چک کنم ببینم کس دیگه ه ...

چرا روت نشده ؟ چیز بدی که نیست علائم بارداریه دیگه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
گرسنگی و ضعف شدیدسوزش معده حساس شدن و ورم سینه

منم خوابم بهم ریخته 

احساس خستگی هم دارم

من بارداری اولم درد شدییییییید تخمدان داشتم که آزمایش دادم و فهمیدم باردارم خیلی به فکرش نبودم چون ت ...

منم الان کمرم حالت گرفتگی و درد داره شبیه ب پریودی ولی اخه ۵ روز هم مونده به پریودم 

قبلا یه روز قبل پریود این حالت هارو داشتم 

اقدام کلا سیستم بدنو بهم میزنه

ببین الان این علائمی که داری رو منم داشتم و باردار بودم ولی تا از موعدت نگذره نمیتونی قطعی بگی

امیدوارم مثبت شه این ماه 

بنظرتون قبل موعد بی بی بزنم‌ نشون نمیده ؟ 

مثلا ۲،۳ روز مونده به پری

آره میگم احتمال هم هست که باشیپریودات منظم بودن؟

پریودام اینجوریه که هرماه ۲تا ۵ روز جلو میوفته 

۳ ماهه که ۳ روز جلو میوفته 

منم با احتساب این ۳ روز جلو افتادن ۲۰ ام رو روز پریودم حساب میکنم

امیدوارم مثبت شه این ماه بنظرتون قبل موعد بی بی بزنم‌ نشون نمیده ؟ مثلا ۲،۳ روز مونده به پری

اگه گرفته باشه نشون میده ولی جواب قطعی تر همون چهار پنج از موعد بگذره نشون داده میشه

منتها آدم که توی اقدامه اصلا دل تو دلش نیست:))

اگه گرفته باشه نشون میده ولی جواب قطعی تر همون چهار پنج از موعد بگذره نشون داده میشهمنتها آدم که توی ...

دقیقااا اصلا نمیتونم صبر کنم 

مخصوصا که این ماه از کیت تخمک گذاری هم استفاده کردم و احساس میکنم رابطم دقیق تر بوده امیدوار ترم🤣

هر روز انتظار برام اندازه ۱۰ روز طول میکشه

2810