2777
2789

توی کارت واکسن زده هر ماه چه چیزی به سفره ی غذایی بچه اضافه میشه

از یکسال هم تقریبا میتونه همه چیز بخوره به شرط تست و عدم حساسیت 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تخم بلدرچین خیلی خوبه بده بچه بخوره هم برا هوش هم برا خوب صحبت کردن

حریره بادوم حتما بده

لعاب برنج و انواع حلیم مثلا ماش قد بلندش میکنه حبوبات و خوب بخیسون و اگر دندونهاش کامل نیست میکس کن 

موز انبه اواکادو حتما بده

خدایا شکرت
2805
تخم بلدرچین خیلی خوبه بده بچه بخوره هم برا هوش هم برا خوب صحبت کردنحریره بادوم حتما بدهلعاب برنج و ا ...

گلم بالای هشت ماه انبه و اواکادو بده

و تونستی ماهیچه خیلی بزار بپزه عصارش و بده نتونستی قلم گوسفندی بده عصاره ران مرغ هم عالیه بلدرچینم همینطور 

بروکلی بریز تو غذاهاش

بچه من خیلی توپول نیست ولی بهش رسیدم تا جایی که توان داشتم الان باید یه چیز و دلش بخاد بخوره زوری و بازی بازی هیچچچچوی نمیخوره اگر نخاد 

خدایا شکرت

دقت کن چیزهای حساسیت زا رو زود ندی بچه مثلا توت فرنگی خربزه جانا طالبی انگور اینا رو تا بزرگتر نشده نده و حتما یادت نره زیر دو سال بهش مطلقا عیل نده به جاش تو فرنی یا حریره بادومش یه کم شیره انگور بریز شکر و قند نده تا دوسال رعایت کنی نتیجش و میبینی گلم حریره فندقم عالیه 

خدایا شکرت
دقت کن چیزهای حساسیت زا رو زود ندی بچه مثلا توت فرنگی خربزه جانا طالبی انگور اینا رو تا بزرگتر نشده ...

چشم عزیزم ممنون 

میگو از چندماهگی میتونم بدم ؟

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏