2777
2789
عنوان

شاغلا بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 27 پست
ماشا الله بهتونپس از روز قبل ناهار حاضر میکنید صبحانه چی میخورید؟

بله نهار باید از شب قبل آماده کنم که بچه ها ببرن با خودشون ، صبحانه یه ذره نون پنیر ، سر کار هم یه لقمه میبرم یا کیک میخورم ، میوه هم میشه برد 

خیلی خوبمن تو خوابگاماگر پیش مامانم بودم غم نداشتم

خب چه بهتر من وقتی تو خوابگاه بودم چون فرداش همه میرفتیم سرکار شام زیاد درست میکردیم میریختیم تو ی ظرف نهار هم داشتیم تو هم اینطوری کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چه بهتر من وقتی تو خوابگاه بودم چون فرداش همه میرفتیم سرکار شام زیاد درست میکردیم میریختیم تو ی ظ ...

غذا از سلف میگیرم، برا ناهار نمیمونه

میتونم ناهارم بگیرم ولی ساعتی که من میام دیگه سلف بسته است

به کسی هم نمیتونم بگم غذامو بگیره هر روز زحمته

خدایا شکرت، یعااالمه
لقمه با نون معمولی؟خیلی به خودم میگم از شب قبل لقمه اماده کنمتنبلی میکنمواقعا برنامه ریزی میخواد

آآره با نون لواش،چیزهای مختلف مثلاً یه روز پنیر و خرما و گردو،یه روز خامه شکلاتی،یه روز عسل خالی،و برای شام هم معمولاً کتلت کوکو،آش و.... یا گوجه رو خوب سرخ می‌کنم برای املت می‌ذارم تو یخچال،هر روزیم بخوام برای ناهار آبگوشت یا قورمه سبزی درست کنم شب میزارم تا فردا صبح قشنگ جا میفته

خیلی خوبمن تو خوابگاماگر پیش مامانم بودم غم نداشتم

منم اوایل خوابگاه بودم خیلی سخت بود 

غذا مادرم فریز میکرد می‌بردم خوابگاه یا سر کار گرم میکردم   چون درس هم میخوندم همزمان دیگه امکان آشپزی نبود 

آآره با نون لواش،چیزهای مختلف مثلاً یه روز پنیر و خرما و گردو،یه روز خامه شکلاتی،یه روز عسل خالی،و ب ...

خیلی ممنونم

ان شاءالله همیشه همینطوری با برنامه باشید

خدایا شکرت، یعااالمه
منم اوایل خوابگاه بودم خیلی سخت بود غذا مادرم فریز میکرد می‌بردم خوابگاه یا سر کار گرم میکردم چون ...

منم همینم، همزمان درسم میخونم

خیلی سختمه، همش میگم برم از کار انصراف بدم

من نمیتونم غذا ببرم سر کار تا برسمم سه و ربع سه و نیمه تا یکم خستگی در کنم پاشم یه چیز درست کنم میشه الان، الان دارم ناهار میخورم، انگار که امروز روزه بودما

خدایا شکرت، یعااالمه
متشکرم،شمام سعی کن چون واقعاً تغذیه خیلی مهمه

قبلا میکروب معده داشتم

پزشک گفت غذای مونده نخورم وگرنه غذا فریز میکردم

توکل به خدا

باید با برنامه تر بشم

خدایا شکرت، یعااالمه
منم همینم، همزمان درسم میخونمخیلی سختمه، همش میگم برم از کار انصراف بدممن نمیتونم غذا ببرم سر کار تا ...

کار کردن وقتی آدم خوابگاهیه خیلی سخته درک میکنم چی میگی دقیقا ، چون شرایط خونه نیست همه چی فراهم نیست و آدم باید کلاساش و درسهاش هم مدیریت کنه ، پس حق داری، یه غذا خونگی مطمین پیدا کن یکی دوبار توی هفته سفارش بده، فریزی هم از خونه خورشت اینا بیار که گاهی گرم کنی ،