دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
لقمه با نون معمولی؟خیلی به خودم میگم از شب قبل لقمه اماده کنمتنبلی میکنمواقعا برنامه ریزی میخواد
آآره با نون لواش،چیزهای مختلف مثلاً یه روز پنیر و خرما و گردو،یه روز خامه شکلاتی،یه روز عسل خالی،و برای شام هم معمولاً کتلت کوکو،آش و.... یا گوجه رو خوب سرخ میکنم برای املت میذارم تو یخچال،هر روزیم بخوام برای ناهار آبگوشت یا قورمه سبزی درست کنم شب میزارم تا فردا صبح قشنگ جا میفته
منم اوایل خوابگاه بودم خیلی سخت بود غذا مادرم فریز میکرد میبردم خوابگاه یا سر کار گرم میکردم چون ...
منم همینم، همزمان درسم میخونم
خیلی سختمه، همش میگم برم از کار انصراف بدم
من نمیتونم غذا ببرم سر کار تا برسمم سه و ربع سه و نیمه تا یکم خستگی در کنم پاشم یه چیز درست کنم میشه الان، الان دارم ناهار میخورم، انگار که امروز روزه بودما
منم همینم، همزمان درسم میخونمخیلی سختمه، همش میگم برم از کار انصراف بدممن نمیتونم غذا ببرم سر کار تا ...
کار کردن وقتی آدم خوابگاهیه خیلی سخته درک میکنم چی میگی دقیقا ، چون شرایط خونه نیست همه چی فراهم نیست و آدم باید کلاساش و درسهاش هم مدیریت کنه ، پس حق داری، یه غذا خونگی مطمین پیدا کن یکی دوبار توی هفته سفارش بده، فریزی هم از خونه خورشت اینا بیار که گاهی گرم کنی ،