2777
2789
عنوان

لباس برای دختر دوازده ساله

8920 بازدید | 27 پست

سلام خانوما من دخترم دوازده سالشه .تمانتو میپوشه برا بیرون .متاسفانه شهرستان ماهم لباسی که مناسبش باشه رو نداره ..شاید تو هر ده تا مغازه یه مدل گیر بیاد که اونم جالب نیست ...میخاستم ببینم شما مدل ندارین برام بذارین 

من یه پسر شیطونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم که توی اون سن بودم لباس به زور پیدا میشد

از اینترنت مدل بگیر

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من دخترم پنج سالشه. اما واقعا برای سن هشت تا پونزده سالگی اش عزا گرفتم. 

فکر کنم من هم در انتخال لباس مشکل داشته باشم.

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      

یه سرچ تو نت بزنی گیرت میاد

مگه مانتو چشه؟

خب دوازده سال دیگه teenager هستش

لباس های بچه گونه که نمیشه بپوشه یا اصلا فکر نکنم بپوشه

الان تونیک و شلوار و سارافن شلوار باید بپوشه دیگه  

خب الان گل دخترت به سن تکلیف رسیده 

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه
یه عکس فرستادم ببین.دخترمن همه لباساش تو این مدله.حالا تپله راحت براش پیدا نمیشه.اگه لاغره دخترت که ...

عزیزم نمیپوشه ...خودمم همش بهش میگم ..عادت کرده دیگه ...اینجوری برا عروسی میپوشه

من یه پسر شیطونم
شومیز آستین بلند و شلواربرا این سن بهتره الانم که فصل مانتو نیست کاپشن براش بگیر حالا تا سال دیگه

خیلی گیر میده ..حساس شده ..پریود هم میشه .سینه هاشم جوانه زده .. 

من یه پسر شیطونم