2777
2789
عنوان

لباس برای دختر دوازده ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 8920 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دخترداییم 12 سالشه مانتو میپوشه یه تیپایی هم میزنه فسقلی

بلوز شلوار میپوشه با مانتو جلوباز

شالشم میندازه دور گردنش حجابش تو حلقم😤

بنظرم یه مانتو جلوباز ساده بده براش بدوزن حالا وسطشم یه غزن داشه باشه که بسته بشه اگر خواست

پس همون بلوز شلوار بگیر.بیرون هم رفتنی پالتو یا کاپشن بپوشه روش. یه سنی ن نه بزرگن نه کوچیک.واقعا س ...

دختر شما چند سالشه...همه ی دوستاش مانتو میپوشن  دیگه عادت کرده ..چند وقت پیش براش کت دوختم ...تو سن رشد هم هست ...دو ماه یه بامیگه مامان مانتو جدید میخام .از عید تا حالا چهار تا دوختم 

من یه پسر شیطونم
دختر شما چند سالشه...همه ی دوستاش مانتو میپوشن  دیگه عادت کرده ..چند وقت پیش براش کت دوختم ...ت ...

دخترمن یازده سالشه.ولی نسبت به هم سن و سالاش درشتتره.دوستاش همه تیشرت شلوارک میپوشیدن تابستون اما این همیشه پوشیده بوده لباساش.

❤دخترم دینا ،دنیامه ❤
دخترمن یازده سالشه.ولی نسبت به هم سن و سالاش درشتتره.دوستاش همه تیشرت شلوارک میپوشیدن تابستون اما ای ...

..وقتی هم عادت کرد دیگه نمیشه کاریش کرد ..

من یه پسر شیطونم
دخترمن یازده سالشه.ولی نسبت به هم سن و سالاش درشتتره.دوستاش همه تیشرت شلوارک میپوشیدن تابستون اما ای ...

مرسی که وقت گذاشتی جوابمو دادی

من یه پسر شیطونم

خب ببین فعلا خیلی کوچیکه ، میتونی بلوز و شلوار تنش کنی و حالا یکم که بزرگتر شد کلاه بزاره کلاه کپ یا شاپو ...

دختر من ۱۴ سالشه ، تابستونا اینجوری میره بیرون ولی دیگه یه کلاه رو میزاره ، خیلی هم خوب و خوش تیپ و کسی هم اصلا نگاش نمیکنه   

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.