2777
2789
عنوان

اگه مهمونتون بگه میخام سگمم بیارم چ میگین بهش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7625 بازدید | 238 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خط بطلان رو افکارت بکش .

روی اراجیف و تحریفات میکشم 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
شناخت خوبی از خیلی انسانها دارم و متوجه شدم حیوانات بعضا لایق تر هستن واسه همین برام‌مهمه

خوب من حرفی ندارم.شماهم خودتونو خوب شناسوندین.پس لطف کن از جامعه دوری کن انقد توهین نکن.شما خودت کسی هستی که ذره ای احترام حالیت نیست.بعید میدونم ادمی باشه به حیوانات محبت کنه و انقد خشم تو وجودش باشه.چون حیوان دوستا قلبشون خیلی پاکه.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
تو از اسلام چی میدونی?جاهل

تو می‌دونی عالم مجاهد آیت الله حجت الاسلام 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
خوب من حرفی ندارم.شماهم خودتونو خوب شناسوندین.پس لطف کن از جامعه دوری کن انقد توهین نکن.شما خودت کسی ...

جامعه‌ای که شما  و امثال شما در اون هستن جامعه نیست بلبشو هست و قطعا دوری میکنم  از افراد پلید و به رشد شخصی خودم اهمیت میدم

عزیزم موی سگ تاحالا کسیو نکشته ولی موی انسان میکشه🤣اونم خدا خلق کرده درست نیست احساس برتری زیاد کنی ...

احساس برتری؟؟ خدا میگه انسان اشرف مخلوقات منه بعد شما میگی احساس برتری میکنی نسبت به حیوون ؟؟ یعنی تو خودتو در حد سگ و حیوون میدونی ؟؟ 

خدا داره میگه سگ و خوک نجسه دست زدن بهش نجسه گوشتش نجسه موهاش نجسه 

شما بیشتر از خدا میفهمین ؟؟؟ 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

خب زنگ زده ازت اجازه گرفته اینجا زبونت درازه به خودش میگفتی خوشت نمیاد.

گذشت دیگه شما خیلی حرص نخور😊😊😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉