2777
2789
عنوان

اگه مهمونتون بگه میخام سگمم بیارم چ میگین بهش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 238 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی اختیار خونه خودمو ندارم عجبا😐

وا:/// چه ربطی به اختیار داره میگم اگه نمیخوایی باهاشون قطع ارتباط کنی خب برید پارک طبیعت رستوران ک اونام راحت باشن سگشونو بیارن

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
2805

کسی که سگ‌داشته باشه رو راه نمیدم تو خونه ام چه برسه که به سگش .تصور اینکه به لباسش موی سگ چسبیده باشه یا زیر ناخنش و رو پوست دستش انگل ومیکروب سگ باشه یا تو سرش تخم شپش سگ باشه. وای خدا اسید بدید بریزم رو خودم 

خواستم بگم من با علم و کلی مقاله خوندن به این نتیجه رسیدم و حیوان خانگی آوردم گربه چقدر حیوان خان ...

پیامبر گفتن خارج خونه نگهدارین نه اینکه بیارین سر سفره . از پیامبر مایه نزارین دیگه 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

منم دوست ندارم سگ بیاد توی خونم،مخصوصا اینکه بچه کوچیک دارم

ولی اون زنگ زده سوال کرده میتونستی بگی نه!

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

چزا  بحث الکی و بی نتیجه میکنید. 

یکی سگ و گزبه دوست داره و تو خونشون نگهداری میکنه 

یکی فقط خیونا رو دوست داره ولی دوست نداره وارد خونش بشن. 

یکی هم که کلا فوبیا داره 

همه باید به هم احترام بذاریم!  

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بگو از سگتون بعدا پذيرايي میکنیم چیه همش سگ دنبال خودشون میندازن منم خوشم نمیاد هیچ فوبیا دارم اگه نمیتونی بگی بهش پیام بده خیلی  بگو خودت بیا روی ماهتو ببینم ولی بابو سگت اگه میتونی بذارش خونه اشناهاتون که نترسه 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏
موی سگ نخوری یهو نتونی دوباره بزایی???😆😆😆😆

خانم دکتر برا طرفداری از حیوانات لازم‌نیست انقد توهین به انسان‌ها بکنی.حالا این‌خانم بیانش بده.ولی طبیعیه کسی از چیزی خوشش نیاد. ابروی هر چی حیوان دوسته میبرید با این طرز برخورد.البته شما فقط نگهداری میکنید از حیوان.شما با انسان‌ها هم بلد نیستی درست رفتار کنی.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
پیامبر گفتن خارج خونه نگهدارین نه اینکه بیارین سر سفره . از پیامبر مایه نزارین دیگه

اتفاقا بیت در زبان عربی به معنی داخل خونه و حتی آشپزخونه میباشد یکم مطالعه کنی بد نیس .پیامبر از نیم خورده آب گربه وضو هم گرفتن.ورود گربه به هر مسجدی و حتی مسجدالحرام آزاده.

عزیزم حق داری. پیام بده بگو همسرم مخالفه که سگ بیاد توی خونه م و بچه هامم کوچیکن میترسن. خودت تشریف بیار بدون سگت

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
خانم دکتر برا طرفداری از حیوانات لازم‌نیست انقد توهین به انسان‌ها بکنی.حالا این‌خانم بیانش بده.ولی ط ...

شناخت خوبی از خیلی انسانها دارم و متوجه شدم حیوانات بعضا لایق تر هستن واسه همین برام‌مهمه

اتفاقا بیت در زبان عربی به معنی داخل خونه و حتی آشپزخونه میباشد یکم مطالعه کنی بد نیس .پیامبر از نیم ...

خط بطلان میکشم روی همه ی حرفاتون . منبع بیار. دروغ کمتر بگو خانوم. ببینم از دستورات پیامبر همش رعایت میکنین ؟ یا فقط اونایی که به نفع خودتون ازشون مایه میزارین؟ دروغگو 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
2810