دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کسی که سگداشته باشه رو راه نمیدم تو خونه ام چه برسه که به سگش .تصور اینکه به لباسش موی سگ چسبیده باشه یا زیر ناخنش و رو پوست دستش انگل ومیکروب سگ باشه یا تو سرش تخم شپش سگ باشه. وای خدا اسید بدید بریزم رو خودم
یکی فقط خیونا رو دوست داره ولی دوست نداره وارد خونش بشن.
یکی هم که کلا فوبیا داره
همه باید به هم احترام بذاریم!
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
خانم دکتر برا طرفداری از حیوانات لازمنیست انقد توهین به انسانها بکنی.حالا اینخانم بیانش بده.ولی طبیعیه کسی از چیزی خوشش نیاد. ابروی هر چی حیوان دوسته میبرید با این طرز برخورد.البته شما فقط نگهداری میکنید از حیوان.شما با انسانها هم بلد نیستی درست رفتار کنی.
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
پیامبر گفتن خارج خونه نگهدارین نه اینکه بیارین سر سفره . از پیامبر مایه نزارین دیگه
اتفاقا بیت در زبان عربی به معنی داخل خونه و حتی آشپزخونه میباشد یکم مطالعه کنی بد نیس .پیامبر از نیم خورده آب گربه وضو هم گرفتن.ورود گربه به هر مسجدی و حتی مسجدالحرام آزاده.
عزیزم حق داری. پیام بده بگو همسرم مخالفه که سگ بیاد توی خونه م و بچه هامم کوچیکن میترسن. خودت تشریف بیار بدون سگت
🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
اتفاقا بیت در زبان عربی به معنی داخل خونه و حتی آشپزخونه میباشد یکم مطالعه کنی بد نیس .پیامبر از نیم ...
خط بطلان میکشم روی همه ی حرفاتون . منبع بیار. دروغ کمتر بگو خانوم. ببینم از دستورات پیامبر همش رعایت میکنین ؟ یا فقط اونایی که به نفع خودتون ازشون مایه میزارین؟ دروغگو
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘