2777
2789
عنوان

اگه مهمونتون بگه میخام سگمم بیارم چ میگین بهش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 238 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون زنگ زده اطلاع داده که اگه مشکلی با آوردنش دارید بگید خودتون اشتباه کردین نگفتید باید محترمانه میگفتین نیاره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
2805

چه نسبتی باهات داره؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

خواستم بگم من با علم و کلی مقاله خوندن به این نتیجه رسیدم و حیوان خانگی آوردم گربه چقدر حیوان خان ...

دکتر شدم، شما جو نگیرتت فکر کنی چون درس خوندی شخص خاصی شدی، هرگلی زدی به سر خودت زدی، دکتر شدن هم افتخار نیست

دومنم گربه خوبه یا بد، یکی حال نمیکنه تو خونش نگهداره، باید به شما جواب پس بده؟ چاردیواری اختیاری

شما چون مثلا دکتر شدی نمیتونی واسه زندگی کسی تایین تکلیف کنی

با پستی هم که گذاشتی مشخص شدن تحصیلات شعور نمیاره فقط غرور کاذب میاره

وقتی حساسید بیرون دعوتشون کنید یا قطع رابطه کنید...حیوون خونگی برای افراد مثل عضوی از خانوادشونه خیل ...

ینی اختیار خونه خودمو ندارم عجبا😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
نمیترسی؟من ترس شدید دارم چون تو خبرا هم خوندم که حمله کردن چند نفرو کشتن

بابا امپول میزنن براشون طفلکیا ارومن 

حالا فردا یه سگ میپره جلوم😂😂

بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹

پیام بده بگو 

منم نمیتونم قبول کنم الان ب ی مهمونی باید بدیم ولی میترسیدم طرف سگشوبیاره. اصلن نمیتونم رو این موضوع ریسک کنم .فعلن دعوت نکردم 

سگشو دوس دارم خیلی باحاله ولی تو خونه ی خودم نه   

بگو اون اشغالو با خودش نیاره ناراحتم شد بدرک با اینجور ادما قطع ارتباط باشی خیلی سود کردی.از وقتی این سگ وگربه و حیوون خونگی تو این چند سال زیاد شده انقدر شپش وساس و کک تو خونه وارایشگاه ومدرسه ها زیاد شده

منم همین مشکل و دارم یکی از نزدیکانمونع

یکی دوباری رودربایستی کردم قبول کردم بیارش سری آخر ی روز گذاشت خونم ک نگهش دارم

منم بدم میاد آب دهنش میریخت روفرش و تخت چون برامون خیلی کارا کرده بودن قبول کردیم ولی نمیدونم چطور بگم بهش ک دیگه نیاره

تو محیط بیرون و خونه خودشون دوسش دارم ولی خونه خودم چندشم میشه

من و بگید چه بهانه ای بیارم ک دیگه نیارتش

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
2810