2777
2789
عنوان

اگه مهمونتون بگه میخام سگمم بیارم چ میگین بهش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 238 پست
به دوستت بگو به نظرم باید بدونه نظرتون را و با شما که چنین دیدگاهی داری رفت و آمد نکنه کلا .

از خدامه نیاد متنفرم ازش سر تا بالای سگشو لیس میزنه حالم بهم میخوره اه اه 

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا عزیزم چون دکتری فکر میکنی خیلی باشخصیتم هستی چیز بدی نگفت اسی خوشش نمیاد ت خودت نشده ت زندگیت ا ...

خوشش نمیاد نیاد تو سایت فرهنگشون جار بزنه محترمانه به دوستش بگه فکر نمی‌کنم دوستشم تمایلی به اومدن به خونش داشته باشه

اونجا قفل شد دیشبااااهنوز نیوفتادن🤣تتوی تو چطوریه؟راستی ترنج جانم میشه پیج اینستاتو داشته باشم🥲

اااا قفل شد تاپیک؟ 

خداروشکر ک نیوفتادن😁

تتوی من یه طرفش منهدم شده رنگش قاطی شده 😂😂🤣🤣

اینستا خیلی فعالیت ندارم قربونت

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2805
خودمم تصور کردم😂😂😂😂🌚

😂😂🤣🤣🫂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم من گربه دارم مثل دسته گل تمیزه و حموم میبرمش سگ هم خونه فامیلا اکثرا دارن اونام انقد تمیزن که ...

همینجور ک شما نظرتو‌گفتی منم نظرمو گفتم عزیزم😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
عزیزم من گربه دارم مثل دسته گل تمیزه و حموم میبرمش سگ هم خونه فامیلا اکثرا دارن اونام انقد تمیزن که ...

گربه با سگ فرق میکنه

بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹

خانوما آقایون

من خودم خرگوش و پاکوتاه دارم

اینو باید قبول کنیم هستن کسایی ک ب شدت از اینکه ی پاکوتاه تو خونه باشه بدشون میاد هرکسی هم نظر و عقاید شخصی خودشو داره

من ب شخصه اصلأ حرف ک مریضی میاره نجسه کثیف این جور حرفا برام مهم نیس و کار خودمو میکنم عاشقانه عاشق پاکوتامم

این قبول کنیم اگه پت خونگی مون برای ما از هر چیزی مهمتره بقیه شاید باورشون نشه

چون اون عشق و ندیدن

شایدم دیدن و براشون مهم نیس

اما این ک پاکوتاه مونو ببریم خونه کسی دیگه باید بدونیم طرف آیا موافق یا ن ک بیشتر می بینم همین ک تو خونه خودمون داریم باید جواب پس بدیم چ برسه ببریم خونه کسی

روم نشد باهاش رودروایسی دارم اجازه نگرفت گفت میخام سگمم بیارم ینی من چ اجازه بدم چ نه اون کار خودشو ...

زنگ بزن بگو کار مهمی برام پیش اومده خونه نیستم همین .

کساییکه حیوان خانگی دارن به شدت بهش وابسته ان بخصوص ایشون که می گه بچم.

2810