2777
2789
عنوان

بیاین بگین چیکار کنم

30 بازدید | 4 پست

من دانشجوی ترم یک حسابداری پیام نورم تا آخر راهنمایی معدلم بیست بود ولی بعدش به خاطر وسواس فکری نمیتونم درست درس بخونم یعنی دیگه نمیخونم الان هم کارشناسی مو می‌خوام سَر سری بخونم به جاش برای ارشد بخونم

موضوع اینه که نامزد من(عقد کردیم) دانشجو پزشکیه. قبل از عقدمون هم خیلیییی بهش گفتم نمیتونم خوب درس بخونم و بعدا پشیمون نشی که چرا زن دکتر نگرفتی مثل دوستات

اون هم گفت نه من فقط یه خانم خوشگل و مهربون می‌خوام شغلش برام مهم نیست خیلیییی هم دوسم داره.

ولی مامانم هر روز میگه اون بچس، عاشقه فعلا عقلش نمیرسه بعدا اختلاف بینتون پیش میاد ولی من واقعا نمیتونم درس بخونم

امروز با مامانم سر این که هر روز میگه اون دکتره باید درس بخونی بحثمون شد و کلی گریه کردم گفتم اگه قراره بینمون اختلاف پیش بیاد بس الان طلاق بگیرم

چیکار کنم بچه ها

نظر شما چیه؟ به نظرتون نامزدم بعدا ناراحت میشه از این که درست حسابی درس نخوندم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.