2777
2789
عنوان

خواهشا فقط دوستان مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 70 پست
آهاااان داستانشو شنیدم اتفاقا مادربزرگ من خیلی شباهت به مادرزن ایشون داشت یعنی همسر همین پدربزرگم با ...

یه کم به خودتون استراحت بدین تا ذهنتون باز بشه هر انسانی یه ظرفیتی داره بذارید مادرتون هم کمک کنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
عزیزم اگر بگم شما باور نمیکنین شاید ۵۰ درصد وظایف روی دوش منه چون اگر من انجام ندم میفته روی دوش مام ...

حالا شایدم حل کرد و یه مدت دیگه رفت به رحمت خدا 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگر بگم شما باور نمیکنین شاید ۵۰ درصد وظایف روی دوش منه چون اگر من انجام ندم میفته روی دوش مام ...

حقیقتا خواب دندون افتادن، تعبیرش مرگه اما نه برای شما خدایی نکرده، برا یه نفر دیگه

اینکه چرا حس خوبی داشتید نمیدونم

از اونجایی که من خودم دقیقا این اخلاقی هستم که به خاطر اذیت نشدن مامانم خودم رو گاها موظف بر چیزایی میدونم که از وظیفم خارجه  ، درکتون میکنم

ان شا الله خدا بهرحق حضرت زهرا عوضش بهتون خیر بده طوری که طلا برتون زر شه و به دولت بشینید🌸🌸

همه ما آدما یه روزایی طوری برامون گذشته انگار داشتیم زهر می‌خوردیم،یه شبایی اونقدربرامون سیاهه که همش با خودمون میگیم یعنی این شب صبح میشه؟

اما در آخر این خدایی که دونه‌های انارو انقدر قشنگ کنار همدیگه چیده و تو زمستون هوای همه پرنده‌ها رو داره به هر چیزی قادر به هر چیزی توانا انشالله خودش دلتونو آروم کنه خودش بهتون یه نشونی بده که همه مشکلاتتون حل میشه و خودش حواسش طوری بهتون باشه که هیچ وقت ناراحت نشه🌸

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
یه کم به خودتون استراحت بدین تا ذهنتون باز بشه هر انسانی یه ظرفیتی داره بذارید مادرتون هم کمک کنه.

قربونتون 

من پدرمو از دست دادم 

پدربزرگم توی زندگی خیلی برای مادرم مشکل درست کرده واقعا تحمل ندارم بی احترامی کنه به مادرم 

اینکه گفتم گول زدن منظورم این بود که خداوند انگار داره با من شوخی میکنه منظورم خانواده ام نبود یعنی ...

کاملا می‌فهمم چی می‌گید عزیزم 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
حقیقتا خواب دندون افتادن، تعبیرش مرگه اما نه برای شما خدایی نکرده، برا یه نفر دیگهاینکه چرا حس خوبی ...

قربونتون بخاطر این حرفهای آرامشبخش 

من توی خواب دندون درد داشتم و نمی تونستم اون دندون رو بکشم و وقتی خودش افتاد خیلییی حس آرامش کردم و حس کردم از یه دردی خلاص شدم

قربونتون من پدرمو از دست دادم پدربزرگم توی زندگی خیلی برای مادرم مشکل درست کرده واقعا تحمل ندارم بی ...

خدا پدرتون رو رحمت کنه به هر حال شاید این امتحانی برای مادرتونه تا شما شاید لازم داره که بدبختیای پدرش رو ببینه و قسمتی از قلبش که هنوز زخمیه درمان بشه و تا قبل فوت ایشون بتونه ببخشه واقعا گاهی لازمه برای بخشیدن درد عمیق روحمون داد بکشیم یا حتی ناتوانی یه آدمو از نزدیک ببینیم.

شاید...ولی میدونین دفعه ی قبل خیلی خیالم راحت شده بود و یهو کلا ذهنم ریخت بهم و حالا با صحبت با دوست ...

من مذهبی نیستم اصلا نمیدونم چرا بعد خوندن عنوان بازم اومدم تو تاپیک ولی به نظرم ماجراهای این دنیا پیچیدست و بیشتر وقتا ادم فکر میکنه یه شر اتفاق افتاده درحالی که اخرش میبینه خیر بوده براش پس خودتو اذیت نکن دوست من 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
من مذهبی نیستم اصلا نمیدونم چرا بعد خوندن عنوان بازم اومدم تو تاپیک ولی به نظرم ماجراهای این دنیا پی ...

ممنونم دوست عزیزم 

اصلا قصدم از عنوان بی احترامی نبود

چون خودم مذهبی هستم به پاسخ هایی احتیاج داشتم که از بعد مذهب بهم پاسخ بده و خوشبختانه خیلی آروم شدم 

🥹🥹🥹🥹🥹فکر نمیکنم مادرم رنجشی توی قلبش باشه بیشتر نگران من هست

درون آدما خیلی جای عجیبیه قسمتی داره که حتی خود آدم از وجودش خبر نداره و حتما باید تو تنگنا باشی تا بروز پیدا کنه مادرتون زن صبوریه و این ممکنه باعث دفن شدن خشم تو درونش شده باشه بذارید هر چی خدا مصلحت می‌دونه انجام بده و تسلیمش باش.

2810