2777
2789
عنوان

خواهشا فقط دوستان مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 70 پست
چندتا سوالشما مجرد هستید؟بعد پدربزرگتون،پدرِ مادرتون هستن یا پدرِ پدرتون؟الان میخوان بیان خونه مادرِ ...

بله من مجردم 

میان خونه داییم و بعد خونه ی ما 

حتی تصور اینکه بیاد حالمو بد میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله وجود داره بخاطر اعتقادم به خواب گفتم و اینکه راه آروم شدن کسی که مذهبی هست فقط خداست و من چون ال ...

خواب حجت نیست ولی ایشون وسیله امتحان صبر شما و مادرتون هست زندگی هاشم حداد رو بخونید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خواب حجت نیست ولی ایشون وسیله امتحان صبر شما و مادرتون هست زندگی هاشم حداد رو بخونید.

میدونین اگر اون خواب رو نمی دیدم یجودی بالاخره تحمل میکردم 

ولی واقعا امیدوار شده بودم که نموم شد و بعد می بینم دوباره شروع شد این خیلی منو بهم ریخت

از اول بداخلاق بوداگر توصیف کنم کارهاشو باورتون نمیشه

این افرادی که به این حد بدخلق وعصبی مزاج هستن توسختی بزرگ شدن وفشارهای زیادی  رو تحمل کردن ،دیگه از اطرافیان خودشون توقع ندارن که خلاف میلشون عمل کنند .

چرا نمیزارینش خانه سالمندان

اصلا اهلش نیستیم 

میگم من که نوه اش هستم حدود سه ما و نیم توی یکساا حالا نه پیوسته رفتم شهرستان ازش مراقبت کردم

بعد با چه زحمتی پرستار پیدا کردیم گفت آشپزیش خوب نیس بگین بره 

خیر باشه عزیزم حتما صدقه ای بده 

ببین می‌دونم شاید خیلی سخت باشه ولی خدا داره شما رو امتحان می‌کنه مهم همینه که بتونین با صبر و آرامش رفتار کنید و احترامش رو حفظ کنید 

همه روزهای پیری و سخت دارند 

خدا خودش هیچکس رو محتاج بچه هاش نکنه 

کاملا هم درک میکنم چون خودمم پدربزرگم چندین سال پیر و مریض بود و اخلاقش هم تند شده بود  

ولی بازم پدرم و مادرم همیشه احترامش رو نگه داشتن خدا رو شکر 

خدا خودش کمکتون می‌کنه فقط احترامش رو نگه دارید 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
اصلا اهلش نیستیم میگم من که نوه اش هستم حدود سه ما و نیم توی یکساا حالا نه پیوسته رفتم شهرستان ازش م ...

اینروزا نمیمونه نهایتا دوسه سال تحمل کن

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

پدربزرگامو خیلی ساله از دست دادم اگر الان بودن بزرگتر از پدربزرگت بودن

اما اگرالان زنده هم بودن دورشون می‌گشتم 😢♥️

آدم پیر و مریض و ناتوان حوصله خودشم نداره چ برسه ب بقیه

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
من مدت زیادی درگیر سالمند بودم اول مادربزرگم بعد ایشون .ظرفیتم تموم شده واقعا

من درکت می‌کنم

با این تفاوت که من با مادرشوهرِ این مدلی درگیرم

پیر و بداخلاق

بداخلاقیشم به خاطر پیری نیستا،یعنی خود همسرم میگه از اولم اخلاق نداشت و زبون تند و تیز 

پدرت ناراحت نمیشه اون بیاد بمونه خونه شما؟

وضعیت مالی‌تون چطوره؟

فکر کنم یک راه خوب این باشه که خودتو سرگرم کنی،سعی کنی بیشتر تایم روز خونه نباشی

منم دقیقا شاغل شدم دیگه خیلی کمتر درگیرِ مادرشوهرم و دغدغه‌هاش شدم

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

خیر باشه عزیزم حتما صدقه ای بده ببین می‌دونم شاید خیلی سخت باشه ولی خدا داره شما رو امتحان می‌کنه مه ...

قربونتون 

من خیلی احترامشو نگه داشتم 

سنگ کلیه داشت یه ماه پیش خودم بردم بیمارستان 

دو هفته مراقبت کردم 

ولی این رفتارش که پرستارو رد کرد روانمو از بین برد

میدونین اگر اون خواب رو نمی دیدم یجودی بالاخره تحمل میکردم ولی واقعا امیدوار شده بودم که نموم شد و ب ...

خواب همیشه وسیله وحی نیست خیلی وقتا نشانه آرزو یا خواسته‌هامونه

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
من درکت می‌کنمبا این تفاوت که من با مادرشوهرِ این مدلی درگیرمپیر و بداخلاقبداخلاقیشم به خاطر پیری نی ...

پدرم فوت کرده عزیزم

وقتی هم میاد خونه ی ما همه جز من سر کار هستن اینجا هم باهاش تنها میمونم 

و کلا آدمی نیستم که در برم  چون خیلی روی مادرم حساسم 

یعنی حتی شده به مامانم میگم شما برو بیرون ولی خودم میمونم 

2810