2777
2789
عنوان

ممنون میشم جواب بدید ( مذهبی و غیر مذهبی نداره فقط معتقد باشه)

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 67 پست

رسانه المیزان | Almizan:

بسم الله الرحمن الرحیم

نظر مرحوم علامه در مورد سجده بر غیر خدا

َ

وَإِذْ قُلْنَا لِلْمَلاَئِكَةِ اسْجُدُواْ لآدَمَ

ترجمه:

و به فرشتگان گفتيم : آدم را سجده کنيد.

«سوره مبارکه بقره آیه 34»

از این جمله به طور سربسته و اجمال استفاده می شود که سجده برای غیر خدا جایز است...در صورتی که منظور از آن احترام و تکریم ودر عین حال خضوع و اطاعت امر خدا نیز بوده باشد.نظیر این استفاده در آیه 100 سوره مبارکه یوسف.

بعبارت دیگر سجده عبادت ذاتی نیست.آنچه در شرع و یا عقل ممنوع است این است که انسان با سجده خود برای غیر خدا بخواهد برای آن غیر،اثبات ربوبیت کند و اما اگر منظورش از سجده فقط تحیت و یا احترام او باشد در اینصورت نه دلیل شرعی بر حرمت این سجده هست و نه عقلی.

برگزیده تفسیر المیزان ج1 ص29

اللهم صل علی محمد و آل محمد 
نظرفشویی من این نبود و واجبات را انجام میدم ی همسایه داریم نظ ش اینه. و اصلا ادیان و کتاب و ..... قب ...

الحمدلله که اهل انجام واجباتتون هستید، ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشید 

واقعا جوابی برای همسایه تون ندارم، حالا بازم خوبه نگفته خدا شخصاً باید بیاد بگه با توجه به این که چیزی رو قبول نداره

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نظرفشویی من این نبود و واجبات را انجام میدم ی همسایه داریم نظ ش اینه. و اصلا ادیان و کتاب و ..... قب ...

میدونی امثال اینها در طول تاریخ زیاد بودن

خداوند معجزه به خود اون فرد نازل میکردند مثل شق القمر که برای ابوجهل انجام شد اما چی شد؟

ایمان نیاورد

چون افرادیکه قلبهاشون سنگ شده و مهر خورده و صم بکم عمی هستند هدایت نمیشن

میدونی امثال اینها در طول تاریخ زیاد بودنخداوند معجزه به خود اون فرد نازل میکردند مثل شق القمر که بر ...

واقعا هم همین طوره

زمان پیامبر اکرم میدیدند و زندگی میکردند باهاشون، چی شد بعد از پیامبر.... غصب حق امیرالمؤمنین و تا الان که میبینید، غربت امام زمان علیه السلام 

الحمدلله که اهل انجام واجباتتون هستید، ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشید واقعا جوابی برای همسایه ...

اره جالبه سنشون هم خیلی بالاس 

چون هفته ای یبار میاد آرایشگاه زیاد همکلام میشیم  

اره جالبه سنشون هم خیلی بالاس چون هفته ای یبار میاد آرایشگاه زیاد همکلام میشیم

چی بگم ان شاءالله خدا خودش همه رو عاقبت بخیر کنه

فررموده پیامبرهست مرزبین کفرواسلام نمازه.نمازاوج بندگی واطاعت ازخداونده

بله دقیقا 

برای همین دارم کسی که به عمد نمازش رو نخونه از دین خارج شده