2777
2789
عنوان

کنکوریا چجوری ادامه میدید

115 بازدید | 21 پست

من هنوز اول راهم

ده تجربیم

ولی دهنم سرویش شده 

چیکار میکنید جا نمیزنید

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
کنکور همه چیز نیست

برا من فعلا تنها راهه

نه پول نه پارتی نه سهمیه نه بابای پولدار

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی مجبوریم ب ادامه دادن..من هیچ جوره نمیتونم اجازه بدم زحمتام هیچ باشه برا همین ب هر بدبختی ای ک هس دارم ادامه میدم...

ولی هیچی بیشتر از دینی خوندن برام عذاب اور نیس،کاری ک الان دارم میکنممممم😂😭

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
همراه عذاب لذت هم داره گاهی ولی خب راه رسیدن به هدف (مربوط به رشتت) همینه چه خوب بخونم چه بد بخونم..

من خیلی ناامید شدم

نمیدونم بخاطر تغییر مقطعه یا چی نمراتم خیلی پایینه نسبت به کلاس و واقعا شرمسارم با اینکه کلی تلاش میکنم دوماهه خواب و خوراک ندارم

هیچی مجبوریم ب ادامه دادن..من هیچ جوره نمیتونم اجازه بدم زحمتام هیچ باشه برا همین ب هر بدبختی ای ک ه ...

من خیلی ناامید شدم

نمیدونم بخاطر تغییر مقطعه یا چی نمراتم خیلی پایینه نسبت به کلاس و واقعا شرمسارم با اینکه کلی تلاش میکنم دوماهه خواب و خوراک ندارم

به این فک کن چند سال دیگه خانم دکتر میشیاین فکر باعث میشه بیشتر برای هدفت تلاش کنی

بخدا فک میکنم هر شب هدفم خیلی سنگینه و واقعا براش تلاش میکنم روز و شب

ولی من خیلی ناامید شدم

من‌دارم واسه ارشد میخونم تازه دارم میخوابم از صبح آشپزی کردم، تدریس کردم از عصری هم درس خوندم داغون ...

منم خیلی تلاش میکنم واقعا در قبال خرجی که برام شده

ولی من خیلی ناامید شدم

من خیلی ناامید شدمنمیدونم بخاطر تغییر مقطعه یا چی نمراتم خیلی پایینه نسبت به کلاس و واقعا شرمسارم با ...

مهم نیس اکثرن اولش اینجورین،عادت میکنی

فق از الان تست و ..رو شرو کن اونا خودش اوکی میشه

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
2810