2777
2789
عنوان

کنکوریا چجوری ادامه میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 21 پست
مهم نیس اکثرن اولش اینجورین،عادت میکنیفق از الان تست و ..رو شرو کن اونا خودش اوکی میشه

اخه دیگه ترم اوله یه ماه دیگه میترسم نمراتم افتضاح بشه و نتونم جبران کنم از استرس همین دو ماهه موهام سفید شدن میریزن

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
من خیلی ناامید شدمنمیدونم بخاطر تغییر مقطعه یا چی نمراتم خیلی پایینه نسبت به کلاس و واقعا شرمسارم با ...

چون دهمی اوایلش اینطوریه

تا دستت بیاد چجوری بخونی قلقتو بلد شی ی نمه نمره هات میاد پایین ولی بعدش درست میشه 

منو دوستامم که دهم بودیم اوایل،اینطوری بود بعدش رفته رفته بهتر شد

کثیف‌نمیشه‌دریابادهنِ‌سگ🌊.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی تلاش میکنم واقعا در قبال خرجی که برام شدهولی من خیلی ناامید شدمنمیدونم بخاطر تغییر مقطعه یا ...

صبر کن یه لحظه قبل از اینکه اینقدر به خودت احساس گناه بدی 

خودت فکر میکنی چرا نمراتت پایینه با اینکه خواب و خوراک نداری؟ 

و اینکه اصلا چرا خواب و خوراک نداری‌؟ احساس می‌کنم اضطرابت هم بالاست

صبر کن یه لحظه قبل از اینکه اینقدر به خودت احساس گناه بدی خودت فکر میکنی چرا نمراتت پایینه با اینکه ...

گناه زینکه تمرکز پایینه بی دقتی دارم

گوشی لامصب

استرس بیجام

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
خب برای این اضطرابت که باعث میشه بی دقت بشی کاری هم کردی؟

نه متاسفانه ینی وقت نکردم

با مشاور مدرسه صحبت کردم میگه همش طبیعیه رفع میشه

نه متاسفانه ینی وقت نکردمبا مشاور مدرسه صحبت کردم میگه همش طبیعیه رفع میشه

خب نه دیگه خود به خود که تا رفع بشه تو از کار و زندگیت میفتی 

تو همین اسنپ و اینا به یه روانپزشک یا روانشناس زنگ بزن با اونا هم صحبت کن