2777
2789
عنوان

یک سی سی‌ ونیم فیلرچونه😑فاقدتغیر(هستین‌عکس بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 62 پست
شبیه یکی دیگم شدی دقیقا خود خود اون دختره تو حریم سلطان 😇😅

خداااااااا😂😂😂😂♥️♥️♥️♥️♥️فدات بشم

بخدا کابربسیار قدیمی هستم ولی گوشیمو پسرم ترکوند دیگه کاربری قبلیمو از دست دادم🤓با تشکر💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر خوبه که مستقلی عزیزم😍♥️منم کلا ماهی نزدیک به ۳ تومن واسه خرج خودم از شوهرم میگیرم بخدا از وسط ...

قدیم مستقل بودم 🥲 الانم گهگاهی کار حسابداری تو خونه میکنم ولی سخته درخواست پول از شوهر😄 منم مثل تو ماهانه خودش نیریزه دیگه تموم شه روم نمیشه بگم باز بده خخخخ

خوب میکنی کم کم دندوناتو هم برو که خیلی مهمه از همه چی واجب تر هرچی بمونه دندون گرونتر میشه لامصب

👻
منم ۱ونیم زدم چانهنیم هم به لبمچانه رو که اصلا متوجه تغییرش نشدم نه خودم نه بقیه😅لبم یه کوچولو که ا ...

منم لبم خدایی حال کردم باهاش

میخوای عکسشو‌میزارم

واسه پولش ناراحت نیستم 

ولی چونه انگار باید یه ۴ سی سی تزریق بشه تا نشون بده🤦‍♀️

بخدا کابربسیار قدیمی هستم ولی گوشیمو پسرم ترکوند دیگه کاربری قبلیمو از دست دادم🤓با تشکر💋
2805
خداااااااا😂😂😂😂♥️♥️♥️♥️♥️فدات بشم

مثل یه تیکه ماهی خیالت راحت 

تنت سلامت همیشه زیبا بودی زیباترم شدی 

همینجوری به خودت برس که ادم با دوتا بچه و تو خونه باید تنوع بده 🤩🤩🤩

👻
قدیم مستقل بودم 🥲 الانم گهگاهی کار حسابداری تو خونه میکنم ولی سخته درخواست پول از شوهر😄 منم مثل تو ...

بخدا منم دقیقا شبیه تو هستم😂قیافم پرو میزنه ولی داغونم ماهی دونیم‌تا ۳ تومن میگیرم یه قرون بیشتر روم نمیشه😂

ولی شوهر من از مصنوعی شدن بدش میاد  

بینینو‌‌چند سال میش ۱۰تومن‌عمل کردم الان سر جمع دوسی سی زدم به لب و چونه فک میکنه دیگه تموم مصنوعی شدم😂دندونامم‌برا بعد زایمان نیاز به ترمیم شدن متاسفانه یکساله دونه دونه دارم درست میکنم🥲پدرم دراومد خیلی گرونه

مثل یه تیکه ماهی خیالت راحت تنت سلامت همیشه زیبا بودی زیباترم شدی همینجوری به خودت برس که ادم با دوت ...

شما خود انرژی مثبتی 😘چشاتونه قطعن‌که زیبا میبینه

بخدا منم دقیقا شبیه تو هستم😂قیافم پرو میزنه ولی داغونم ماهی دونیم‌تا ۳ تومن میگیرم یه قرون بیشتر رو ...

اشکال نداره فدای سرت 

الان تو این دوره زمونه همه به خودشون میرسن دیگه کسی تو فکر این نیست کی مصنوعیه 

ژل هایی که بعضیا میزنن تابلو مصنوعیه 

اما براشما حالت ترمیمه 

بینیتم که دیگه ۹۰ درصد عمل کردن . 

دیگه داره جا میفته مصنوعی طبیعی دیگه معنا نداره 

انشالا یه پول قلمبه جور میشه و میری دندوناتم درست میکنی غصه نخور 

👻
اشکال نداره فدای سرت الان تو این دوره زمونه همه به خودشون میرسن دیگه کسی تو فکر این نیست کی مصنوعیه ...

عزیز دلمی ممنون♥️😘

استارتر اگه میشه عکس لباتونو بزارید 

من دلم میخواد برا لبام بزنم و چونه و زاویه 

و خب پول ندارم برا همشون 

برا لب تنها پول دارم😐که میگم ضایعس صورتم بدون زاویه و لب بزرگ 

یطوریه

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
2810