nazaninfarhadi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 19 عنوان دعا چند وقت بعد اثر میذاره 118 بازدید | 15 پست اونایی ک تجربه دارن بگن لطفا 1403/08/15 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninfarhadi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 19 بستگی به سرعت فرشته ش داره میشه بیشتر توضیح بدی
mahpri_ عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 531 چی بگم والا یه دعا گرفتم گفت خیلی سنگینه طول میکشه هنوز درست نشده - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
nik_sh عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 2081 یاخدااا الان تاپیکاتو خوندم ، من چه ساده م🤣🤣🤣اصلاح میکنم ،برا شما بستگی به تخصص موکلاش داره😂 💍🩷
nazaninfarhadi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 19 یاخدااا الان تاپیکاتو خوندم ، من چه ساده م🤣🤣🤣اصلاح میکنم ،برا شما بستگی به تخصص موکلاش داره😂 بابا دهنم سرویس شد انقد منتظر موندم 🤣🤣🤣🤣 فک کنم اسکول شدم
nazaninfarhadi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 19 چی بگم والا یه دعا گرفتم گفت خیلی سنگینه طول میکشه هنوز درست نشده چند وقته گرفتی
nik_sh عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 2081 میشه بیشتر توضیح بدی وااای خدایاخرافات تو مملکت ما تا کجا ریشه دوونده🤦♀️باورم نمیشه زنهای این دوره زمونه اهل این مسائل باشن 💍🩷
mahpri_ عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 531 چند وقته گرفتی بیستم مرداد تموم شد دعا ها رو انجام دادم الان ک ابانیم دیگه🤣 - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
nazaninfarhadi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 19 بیستم مرداد تموم شد دعا ها رو انجام دادم الان ک ابانیم دیگه🤣 خواهر فک کنم سرمونو کلاه گذاشتن ، حالا من از دعا نویسه مطمئن بودم اینه وضعیت
nik_sh عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 2081 بابا دهنم سرویس شد انقد منتظر موندم 🤣🤣🤣🤣 فک کنم اسکول شدم 😂😂😂😂بابا ول کن دختر ، این آدمها یه مشت کلاشن ، از نگرانی و ناراحتی مردم استفاده میکنن برای اینکه جیب خودشون رو پر کنن ،واقعا در شان یه زن امروزی نیست دنبال این مسائل باشه 💍🩷
nazaninfarhadi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 19 😂😂😂😂بابا ول کن دختر ، این آدمها یه مشت کلاشن ، از نگرانی و ناراحتی مردم استفاده میکنن برای اینکه ... 😂😂😂😂 دیگه کاریه ک شده
mahpri_ عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 531 خواهر فک کنم سرمونو کلاه گذاشتن ، حالا من از دعا نویسه مطمئن بودم اینه وضعیت منممم🤣اخه هم خودمون انجام دادیم هم چند تا از فامیلامون جواب گرفتن ولی برای من گفت خیلی کارت سنگینه طول میکشه - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
nazaninfarhadi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 19 منممم🤣اخه هم خودمون انجام دادیم هم چند تا از فامیلامون جواب گرفتن ولی برای من گفت خیلی کارت سنگینه ... والا اینم هرکی گرفته ازش راضی بوده ، به من گفت لباستو یا وسایلتو بردن قفل زدن فک کنم قفلش باز نمیشه 🤣🤣