2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اول هست هیچی نمیفهمه

334 بازدید | 24 پست

مثلا میگم س با َ چی میشه میگه بَ هرچی حرفی رو بهش میگم میگه بَ خیلی خستم . شوهرم هم اصلا کمک نمیده ک باهاش کار کنه . ۴ تا بچه دارم واقعا خسستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از معلم خودش کمک بگیرین خب 

به لطف کرونا نت پر از کلیپ های آموزشی حروف الفبا هست یه سرچ کنین کلی میاره 

تو این سن فقط با بازی و کاردستی یاد میگیره. اینکه ساده بگین اصلا آسون نیست براش باید با بازی یاد بگیره

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم

تکرار وتمرین زیاد میخواد

بگو نشانه ها باهم دوست میشن دست همو می گیرن آواز میخونن هر نشانه ای آواز مخصوص خودش رو داره س نمیتونه آواز ب رو بخونه 

از کارت استفاده کن

ترکیب سَ رو بنویس رو برگه بهش بده قیچی کنه از هم جداشون کنه بعد بگو ببین چی داری یه س و یه َ کم کم باتک ار زیاد بالاخره یاد می گیره یکم حوصله میخواد واینکه موقع آموزش آرامش داشته باشی

https://eitaa.com/farsi_aval_rezaei این لینک یه معلمه که تو ایتا  کانال داره.درباره ی کلاس اولی ها توضیح‌میده.. مطالبش بخون شاید به دردت خورد. بچت نیمه اولیه؟

کربلا قطعا جنت الاعلامه❤️  شماره تماس کربلا:۱۶۴۰❤️

چن سالتونه‌گلم.بعدشم بچه منم اوله هنوزکلماتودرست نمیتونه تلفظ کنه مثلابه پاکیزگی میگه پازیکگی.تاراه بیوفتن طول میکشه سخت نگیرتکرارتکراروتکرارتنهاراه چاره است 

ممنون عزیزم باشه این کار رو میکنم

و استفاده از برش نشانه ها مثلا س رو رو مقوا ببری و َ بالاش بزاری 

مشکل اصلی پسرت اینه که هنوز نشانه ها تثبیت نشدن تو ذهنش

خواهش می کنم عزیزم موفق باشی

2810