2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اول هست هیچی نمیفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 24 پست
۳۳

خدا برات نگه داره...انشالله خدا ی دونه ام بِ من بده بهش بگم سَ اون بگه بَ...من براش غش کنم...بچه رو اذیت نکن باور کن درس هیچ چیز خاصی نداره ک ب خاطرش این روزای خوبه بچه داری و برا خودت سخت کنی...کیف کن ک دیگه ب هفت سالگی برنمیگرده هااا🙂🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ممنون میشم جواب منو بدین ، پسر شما رو چطور تشخیص نوروفیبروماتوز دادن ؟ پسرم پنج تا لکه قه ...

سلام عزیزم نگران نباشید دکتر گفته بیش تر از ۶ تا لکه باشه این بیماری رو دارن . پس. من با ام آر آی مشخص شد ک این بیماری رو داره

عزیرم روی هوش هم تاثیر داره ؟ این بیماری ارثیه ؟ با اوتیسم مرتبطه ؟

ارثی نیست . پسرم الان کلاس اول هست ب خاطر پیش فعالیت تمرکز نداره . تا آروم هست بیشتر متوجه درسش میشه . ن عزیزم اصلا ربطی ب اتیسمم ندارم. دکتر گفته خیلیا این بیماری رو دارن. امامدارک بالا گرفتن و کسی هم متوجه نشده مث آدمای عا دی دارن زندگی میکنن

ارثی نیست . پسرم الان کلاس اول هست ب خاطر پیش فعالیت تمرکز نداره . تا آروم هست بیشتر متوجه درسش میشه ...

خداروشکر ، ما هیچکدوم از این لکه ها نداریم ولی پسرم از بدو تولد پنج تا داره خیلی نگران شدم به دکتر نشون دادم گفت اگه تعدادش زیاد بشه نیاز به بررسی داره ، توی نت دیدم نوشته یک چهارم افراد مبتلا به نوروفیبروماتوز اتیسم دارن خیلی نگران شدم ، خداروشکر پسرتون سلامته