2777
2789
عنوان

برای مهمونیاین غذا خوبه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 43 پست
فست فودی نیست از این مرغای کامل که که روی حرارات مستقیم اماده میشه

خودت درست کن. بیرونیا خوب نیست. بعدم اونا خشکه با برنج جالب نمیشه. یه سس الو بخاراهست شمالیا درست میکنن اونو کنارش درست کن

خب بقیه چیزا همیشه هست اما در انتخاب غذا دو دلم

اول که اینجوری هر دوتا غذاتون مرغ هست

بعدم فسنجون خیلی سلیقه ای هست

بعضی ها ترش بهصیها شیرین و بعضی ها ملس دوست دارن

قیمه یا بادمجون درست کنین با جوجه کباب سیخی که توی ماهیتابه سرخ میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنطرم فسنجون خوب نیست شاید دوست نداشته باشن.قرمه سبزی یا قیمه بذار

مرغ هم از بیرون نگیر،شکم پر بذار تو فر دردسرش کمتر از سوخاری درست کردنه،مجلسی ترم هست

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

۱ مرغ کافیه برای ۶ نفر کلی هم اضافه میشه

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
خودت درست کن. بیرونیا خوب نیست. بعدم اونا خشکه با برنج جالب نمیشه. یه سس الو بخاراهست شمالیا درست می ...

من میخواستم زحمت نکشم 😁

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
خب اخه از نظر من قرمه سبزی و قیمه مجلسی نیست وقتی مرغ هست همه میخورن دیگه فسنجونم اگه دوست داشتن میخ ...

فسنجون واسه فامیل میشه درست کرد چون ذائقه شون رو میشناسین

میکشن عقب یعنی چی؟ آدم زحمت میکشه و هزینه میکنه که به مهمون خوش بگذره

بنطرم فسنجون خوب نیست شاید دوست نداشته باشن.قرمه سبزی یا قیمه بذارمرغ هم از بیرون نگیر،شکم پر بذار ت ...

اصلا مشکل اینه دلم نمیخواد  خسته بشم 

بنظرم باید همرو از رستوران بگیرم 😁

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
فسنجون واسه فامیل میشه درست کرد چون ذائقه شون رو میشناسینمیکشن عقب یعنی چی؟ آدم زحمت میکشه و هزینه م ...

خب ببین فسنجون واقعا نمیشه به عنوان غذای اصلی خورد چون  من خودم چند قاشق بخورم گلوم میگیره  از مهمون چه توقعی میشه داشت

خب ببین فسنجون واقعا نمیشه به عنوان غذای اصلی خورد چون من خودم چند قاشق بخورم گلوم میگیره از مهمون ...

خورشت بادمجون عالیه

خورشت قیمه هم خیلی خوبه

جوجه کباب هم سیخ چوبی بزنین و توی ماهیتابه با کره سرخ کنین عالی میشه