2777
2789
عنوان

برای مهمونیاین غذا خوبه بنظرتون

572 بازدید | 43 پست

مهمونام اولین باره خونمون میان بنظرتون  با خودمون 6 نفر میشیم  من که رفتم خونشون زرشک پلو با مرغ و قرمه سبزی درست کردن  

من میخوام فسنجون  درست کنم و مرغ سوخاری  از بیرون بگیرم خودمم میتونم درست کنم که خیلی بهتر درمیاد ولی شاید فرصت نکنم 

بنظرتون برای  6 نفر چندتا مرغ بگیرم  دوتا خوبه ؟

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

اصلا قشنگ نیس مرغ از بیرون بگیری.سعی کن خودت درست کنی.فسنجون ک راحته۵،۶تا رون هم درست کن یا یه مرغ بزرگ

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با دوتا غذاموافق نیستمیه مدل بزار عوضش،سالاد،ژله،زیتون وبقیه مخلفاتبعد شام هم میوه چندجور و تنقلا ...

خب  بقیه چیزا همیشه هست  اما در انتخاب غذا دو دلم

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
اصلا قشنگ نیس مرغ از بیرون بگیری.سعی کن خودت درست کنی.فسنجون ک راحته۵،۶تا رون هم درست کن یا یه مرغ ب ...

فسنجون  درسته راحته اما  همون گردو اسیاب کردن کلی وقت میگیره 

فسنجون درسته راحته اما همون گردو اسیاب کردن کلی وقت میگیره

گردوشو یه روز قبل چرخ کنید

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

غذای برنجی و فست فود کنار هم خوب نمیشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
فسنجون رو اول مطمئن شو میخورن و اینکه ترش ملس یا شیرین

غذای اصلی که نیست  معمولا من کنار غذای اصلی درست میکنم  چون مجلسی تر از خورشتای دیگس 

دوست نداشته باشن دیگه مرغ هست 

من خودم درحد سه قاشق میتونم فسنجون بخورم  بیشتر بخورم  گلو درد میگیرم 

ببین فسنجون سلیقه ایه 

خیلیا دوست ندارن اگرم دوست داشته باشن نمیدونی شیرین میخورن یا ترش 

کلی غذا هست میتونی درست کنی 

زرشک پلو با مرغ قیمه بادمجون 

قیمه و زرشک پلو با مرغ 

قیمه بادمجون و زرشک پلو با مرغ 

خورش الو و زرشک پلو با مرغ 

جوجه کباب و کوبیده 

و....

خب بقیه چیزا همیشه هست اما در انتخاب غذا دو دلم

بنطرم فسنجون سلیقه ایه

یکی شیرین میخورع یکی دیگه ملس یا ترش

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
غذای برنجی و فست فود کنار هم خوب نمیشه

فست فودی نیست از این مرغای کامل  که که روی حرارات مستقیم اماده میشه

2810