2777
2789
عنوان

طبیعت گردی ب همراه عکس💯

| مشاهده متن کامل بحث + 3160 بازدید | 158 پست

سلام نازنین جان من کاربری قبلیم نقل و نبات بود که پوکید برا سال 97😂 ولی همیشه تاپیک هاتو شرکت میکردم انرژیت مثبته خیلی😁🤩🤩عکساتم حس خیلی خوبی رو منتقل کرد همیشه به شادی❤️

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلهههتازه بهم گفتن انارو بزارم تو قابلمه روحی یجای سایه و خنک تا شب یلدااا میمونن و خراب نمیشن

اینو میدونستممممم،گلوگاهم تو چشت

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
وای خدا چه نازن😍 تپلیاااااااااا کاش اونجا بودم میچلوندمشون🤩🤩🤩

خیللی شیرین بودن بی سر و صدا و فضول زیر ماشین بودن داشتم میاوردمشون بیرون ک حرکت کنیمم بازیگوشی میکردن😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
سلام سلامچقد سر فیروزکوه حرص خوردم 😅😅😅

سلام عشقم🤣

عااا دیدییی کاپشنم خونه جا موند تو مسیر هرچی پاساژ بود رفتممم ک ی کاپشن بخرم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
خوب با بتی جون حالتو گرفتیم😍😍از خجالتت در اومدیم

😂😂😂😂

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
😅😅😅😅همونیکه میدونی

ها همون باشد که عبرت شود😂😂

خدا خیرشو بده بهتون🤩

عزیزدلمیی🥰🤩

پسرمم از الان مهربونیو ب حیوونا یاد گرفته چقدر اصرار داشت ک گشنشه بهش غذا بدیم😅❤

سلام نازنین جان من کاربری قبلیم نقل و نبات بود که پوکید برا سال 97😂 ولی همیشه تاپیک هاتو شرکت میکرد ...

سلام عزیزم لطف دارین ب من خوشگلم🤩❤

خوشحالم ک دوست داشتین تاپیکامو

ممنونم از انرژی مثبتت

عزیزدلمیی🥰🤩پسرمم از الان مهربونیو ب حیوونا یاد گرفته چقدر اصرار داشت ک گشنشه بهش غذا بدیم😅❤

وای عین بهراده هرجا سگ و گربه میبینه میگه مامان بهشون آب و غذا بده. بچه ها از رفتارهای پدر مادر با حیوونا خیلی درس میگیرن 😍

مامی بهار و بهراد   

عزیزدلمیی🥰🤩پسرمم از الان مهربونیو ب حیوونا یاد گرفته چقدر اصرار داشت ک گشنشه بهش غذا بدیم😅❤

من جیگرشو بخورم،بچه باید محبت و عشق یاد بگیره نه کینه و نفرت،ایول به مامانش که یادش داده👏❤️

2810