2777
2789
عنوان

طبیعت گردی ب همراه عکس💯

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 158 پست

همیشه به تفریح و شادی جیگررر،گلوگاه جوابه؟تو یخچال انار داریم برم تست گلوگاه کنم🤣🤣🤣

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
همیشه به گردش عزیزم عکسا هم خیلی قشنگن😍

قربونت برم گلم ممنونم🤩❤

آره خیلی جای قشنگی بوود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات شم گلم🤩چندتا توله سگ بود اونجا انقدر تپلی بودنخدا خیرشون بده اهالی اوونجا انقدر بهشون میرسیدن ...

حقیقت اینه که رحم میکنن و خدا هم رحم میکنه بهشون

نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال
الهیییییییی😍

اینارو ببین🤩

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2805
فدات شم گلم🤩چندتا توله سگ بود اونجا انقدر تپلی بودنخدا خیرشون بده اهالی اوونجا انقدر بهشون میرسیدن ...

خدا خیر و عوضشون بده 

آدم های خوش ذات همینند 👍

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
چه منظره ای داره مشتاق شدم برم ببینم

آره حتما بروو

سیمین دشت هم برو فوق العاده بوود 🥰

همیشه به تفریح و شادی جیگررر،گلوگاه جوابه؟تو یخچال انار داریم برم تست گلوگاه کنم🤣🤣🤣

بلههه

تازه بهم گفتن انارو بزارم تو قابلمه روحی یجای سایه و خنک تا شب یلدااا میمونن و خراب نمیشن

حقیقت اینه که رحم میکنن و خدا هم رحم میکنه بهشون

دقیقا همینطوره🥰

چقدر آدمای سالمی بودن مهربوون پر از محبت

سگه دنبالمون میوومد همینطور ۳.۴ ساعت راهو

فرهاد انقدر بهش خوراکی میداد موقع رفتن بهمون وابسته شده بود😅

خدا خیر و عوضشون بده آدم های خوش ذات همینند 👍

همینطوره🥰🤩

خدا همچنان بهشون برکت بده

2810